arkadaşlar 2000 senesinde peugeot marka modep sattım.alan kişi üstüne almamıştı motoru.araç sorgulama sitesinden baktığımda hak mahrumiyeti çıkıyor.
çalıntı değil.
bulunduğumuz şehrin trafik kurumunun adı,2001 tarihi ve hak mahrumiyeti şekli diğer yazıyor.
nedir bu?
araç sorgulama
yok olamaz.zatenederi çok az bişeydi.vergisi falan dayok bunların 50cc olduğundan.nedir bilemedim.
Sattığınız kişi aracı üzerine almadığı için rehin/ipotek gibi işlemlerde kullanamayacağına göre, araç üzerindeki yaptırımlar sizi bağlar. (detayları siz daha iyi bilirsiniz)Aracımın kayıtlarında bulunan hak mahrumiyetlerini (haciz, rehin,.vs.) nasıl kaldırabilirim?Genel Müdürlüğümüze ait www.trafik.gov.tr internet adresinden ulaştığınız tahdit bilgilerinin detayları aracın tescilli bulunduğu Trafik Tescil Kuruluşlarımızdaki araç dosyalarında bulunduğundan, aracın tescilli olduğu İl/İlçenin Trafik Tescil Şube Müdürlüğü/Büro Amirliği'ne müracaatta bulunmanız gerekmektedir.
Yinede siz yetkililerle görüşün.
biekaç trafik memuruna sordum bişey olmaz dediler.ne olduğu hakkında detaylı bişey söylemediler.haciz falan olcak hiç borcumuz olmadı.zaten şimdi de hiçbiyere borcumuz yok fakat bir trafik cezasından şüpheleniyorum.burada kask vize sigortaya çok dikkat ediyorlar.ben aracı sattıktan sonraki tarih var mahrumiyette.o aracın zaten yedek parçası falan bulunmuyordu yani işe yarıcak bi makine değil.hurdaya bile gitmiş olabilir.inşallah bir trafik cezası falan yoktur plakaya kesilen.öyleyse alsınlar zaten motor 150 lira etmez artık.