Aradaki fark ne?
Yani fark yoksa neden o kadar çok ek para vereyim? asus güvenilir bir markada acaba monitörlerdede öyle midir? birde ben şahsen kare eski tip şeyleri severim, Soviet Russia tarzı :D
Eğer samsung kadar güvenilirse alacağım. ne dersiniz?
Ben olsaydım, kesinlikle Asus'u seçerdim. Neden peki? Ben Asus'un genelde bilgisayar hakkında daha çok şey ürettiğini ve bu konuda uzman olduğunu düşünüyorum. Ayrıca burada Samsung hakkında Asus kadar fazla bilgi verilmemiş ve Asusun özellikleki şu özelliğini beğendim. Monitörün 1920x1080'de 75Hz görüntü yenilemesi var. Ben olsaydım bu ikisi arasında kesinlikle Asus'a giderdim. Hem de daha uygun Samsung'a göre.
Evet bilgi hakkında bende fark ettim,samsung'a çok bilgi konulmamış.Ben olsaydım, kesinlikle Asus'u seçerdim. Neden peki? Ben Asus'un genelde bilgisayar hakkında daha çok şey ürettiğini ve bu konuda uzman olduğunu düşünüyorum. Ayrıca burada Samsung hakkında Asus kadar fazla bilgi verilmemiş ve Asusun özellikleki şu özelliğini beğendim. Monitörün 1920x1080'de 75Hz görüntü yenilemesi var. Ben olsaydım bu ikisi arasında kesinlikle Asus'a giderdim. Hem de daha uygun Samsung'a göre.
Yorumunuz için teşekkür ederim :)
Genelde Asus güvenilir ve tercih edilen bir marka fakat monitörde Samsung kadar gelişmiş değil.Sonuçta ikisi de sizi hayal kırıklığına uğratmayacak ürünler.Dediğim gibi zevk meselesi...
pc parçaları asus tmm da en ii ama monitor kesinlikle lg philips samsung
Katılıyorum bthn1 arkadaşımıza ,asus pc parçaları konusunda başarılı ama monitörler konusunda LG ile Phılıps tercihimdir.
Pc parçalarında asus evet laptop 'larda da asus diyorum. Fakat ,monitörlerde asus diyemiyorum. Çünkü ,monitörlerde başarılı olabilir ama daha başarılı markalar varken asus 'u tercih etmek doğru değil ,monitörleri iyice araştırın sizlerde görürsünüz.
Peki, Asus 'un hangi monitörünü öneriyorsunuz yada pc olarak Asus 'un hangi modelini biliyorsunuz ?
Kullandınız mı hiç ?
http://www.pcdepo.com/asus-k52ju-sx146d-i3-380-15-6-urun5372.html
modelini beğeniyorum .arkadasımda var coğu zaman ondan kullanıyorum çok iyi bir pc. bende arçelik var son demlerini yasıyor tamamen beni bıraktığında bunu almayı istiyorum .
Arkadaşlarında dediği gibi arada pek fark yok aslında. eğer ikisi arasında kaldıysan ASUS daha mantıklı en azından fiyat açısından.
Eğer ikisi arasında kalmadıysan sana üçüncü bir alternatif suna bilirim LG. Görüntüsü ve görüntü kalitesi bambaşka araştırmalarına dahil edersen kararının LG olacağına bahse girerim :)
peki ,bu model sizi neden etkiledi ?http://www.pcdepo.com/asus-k52ju-sx146d-i3-380-15-6-urun5372.html
modelini beğeniyorum .arkadasımda var coğu zaman ondan kullanıyorum çok iyi bir pc. bende arçelik var son demlerini yasıyor tamamen beni bıraktığında bunu almayı istiyorum .
Hangi özellikleri sizin istediğiniz gibi ?
LG evet bende 18.5" Wide Monitor var. ama bu ikisinin arasında fiyatlarda baya fark var. sanırım fikrimi değiştirip 20" alacağım çünki monitör çok büyük olunca oyunlarda pek zevk almıyorum herşey acaip büyük gözüküyor bana, çok sanal gözüküyor ve anti alias'sız oyunları açtığınızda çizgiler daha belirgin oluyor, bunun için 20"lik wide bir monitor alacağım. ne önerirsiniz? sadece oyun için pek fazla özelliğe gerek yok. yani bu ikisinin özelliği yeter bana. max çözünürlük 1600x900, veya siz ne önerirsiniz? en ideali 21" m illa?
20'' te işinizi görür zaten büyük ekran sevmiyorsunuz.LG evet bende 18.5" Wide Monitor var. ama bu ikisinin arasında fiyatlarda baya fark var. sanırım fikrimi değiştirip 20" alacağım çünki monitör çok büyük olunca oyunlarda pek zevk almıyorum herşey acaip büyük gözüküyor bana, çok sanal gözüküyor ve anti alias'sız oyunları açtığınızda çizgiler daha belirgin oluyor, bunun için 20"lik wide bir monitor alacağım. ne önerirsiniz? sadece oyun için pek fazla özelliğe gerek yok. yani bu ikisinin özelliği yeter bana. max çözünürlük 1600x900, veya siz ne önerirsiniz? en ideali 21" m illa?