en çok hangi arama motorunu kullanıyorsunuz
Arama MOTORları
google, msn. Bu aralar yahoo ya da takıldığımız oluyor.
nukanta arkadaşımız şu meşhur anket/araştırma gruplarını geçti. Önce en sevdiğimiz yemek, sonra arama motorları (search engines)... nukanta sırada ne var? ( 'Kaç numara ayakkabı giyorsunuz?' :)) iyi bir konu olabilir)
Bu arada Yahoo ve Google'u kullanıyorum. Nereye varacaksın bu tarz sorularla...?
make-believenukanta arkadaşımız şu meşhur anket/araştırma gruplarını geçti. Önce en sevdiğimiz yemek, sonra arama motorları (search engines)... nukanta sırada ne var? ( 'Kaç numara ayakkabı giyorsunuz?' :)) iyi bir konu olabilir)41 numaraBu arada Yahoo ve Google'u kullanıyorum. Nereye varacaksın bu tarz sorularla...?
Nukanta seni Devlet İstatistik Enstitüsü'nden falan mı gönderdiler?
Şaka bir yana ben de google kullanıyorum. Bir de hakia vardı. Hala beta aşamasında. Güzel birşey olacağa benziyor. (bkz. www.hakia.com)
google bazende hakia....
saygılar...
arkadaşlar burası konu dışı bölümü biraz canlılık gelsin diye bu tür anketler aklıma geliyo istemiyorsan atarsın bir özel mesaj bir daha yazmayız nereye varmak olabilir ki amacım forum işte konu alanı konu koyuyoruz beğenmeyen cevap yazmaz saygılarımla arkadaşlar
Google. Bence diğerlerine gerek bile yok.
nukantaarkadaşlar burası konu dışı bölümü biraz canlılık gelsin diye bu tür anketler aklıma geliyo istemiyorsan atarsın bir özel mesaj bir daha yazmayız nereye varmak olabilir ki amacım forum işte konu alanı konu koyuyoruz beğenmeyen cevap yazmaz saygılarımla arkadaşsonucu belli olan bir maçı izlemekten farkı yok bu konunun, onu demeye getirmiştim. Konudışı aktif kalması için böyle yapıyorum diyorsan zaten konudışı bölümü yeterince aktif, için rahat olsun.