biri bana izah edebilirmi?foruma yeni katılan üyelerimize ben çok kısa olarak birkaç kez:[Merhaba,aramıza hoş geldin,forumda başarılar dilerim]dedim,maşallah bugüne kadar da cevap yazan hiç çıkmadı.Bende vazgeçtim artık.Bir<<teşekkür>>çok mu zor?
aramıza hoş geldin
eğer ö zel mesaj atıyorsan belki yeni olduklarından nasıl cevap verileceğini bilmiyorlardır diye geldi aklıma.
çok mu iyimserim ne
foruma üye olanların bi kısmı belli sorunlarını isteklerini cozmek icin gelio isleri bitincede bidaha zor ugruo, eger sen onlara denk geldiysen hep o yuzdende olabilir....
Elaziglı ve bir dost a katılıyorum.Bazıları sadece sorularını soruyor.Bazıları da yeni oldukları için msj ın nasıl okunduğunu bilmiyor..
Bana Kimse hoşgeldin bile demedi.
Başkalarına da dendiğine denk gelmedim
elvis32niye uğraşıyorsun ki viking, benim bir kez olsun aklıma gelmedi yeni üye olan birine hoşgeldin demek; bence tasa etme, boşver.aslında viking'in yaptıgı hos bi davranıs, burası diger forumlara nazaran daha seviyeli ve sıcak bi forum, ve sürekli mesajlarla aktif olundukca tanısıp hos sohbetler edilio, bugune kadar chip online bikac kez bulustu ama maalesef gelemedim hep islerim cıktı(otellerle ugrasıos iste:) ama bundan sora gelmeye calıscam geneyani demek istedigim guzel bi davranıs ama karsılık pek gelmemesi ters kacıo biras bence.
Sevgili viking20; Türkiye'nin cepforum sitelerinin başında gelen bir forum sitesinin eski admin'i olarak soruna şöyle bir cevap yazabilirim: "Evet, artık TEŞEKKÜR kelimesi zor bir kelime oldu. Sağlıcakla kal..
ARKADAŞLAR ÜZELMEYİN SİZ BEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM:)Valla bunlara takmayın kafayı boş verin zaten merhaba diyen der bişekilde teşekkür etmek isteyende eder.Mesela bende (yeni):)ama eski üyenizim.YOK bilen için çok zor değilbe cazgır TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE:)
ilgilenip mesaj yazan arkadaşlar,sağolun\teşekkür.CAZGIR
olabilir ama gelin kıralım şunu o zaman:D
Aslına doğruda olabilir,mesaja cevap yazmayıda bilmiyor olabilirler(acemiler ya:D)
Gerekli bir konuya değinmişsin viking. Ayrıca foruma yeni üye olan herkes 1-2 mesajda gitmiyor. Sonuçta bir zamanlar biz de yeni üyelerdik değil mi?
ince bi davranışda bırak onlar sana yaranmaya yardım istemeye çalışsın ne bu incelik viking...
Bir insan yardım istemek için kendini ezdirmek zorunda mı? Ayrıca bir "Hoşgeldin" demek çok mu zor?
kendinizi ezdirmeye gerek yok arkadaşlar rice edersiniz olur biter.
tabii benim asıl maksatım,böyle davranarak burasının birçok forumdan daha farklı bir yapıda olduğunu işin başında göstermek,lakin karşılık görememek üzücü oluyor.Benim yanıldığım taraf,arkadaş 1 soru soruyor cevabını alınca da pırrr,eh şimdi bizim hoş beşle niye ilgilensin ki.
Ne olursa olsun paylaşıma devam. BAzı engeller de biiz yıldırmamalıdır
Ay bak viking :)Onur baba alınmış:)Ona hoşgeldin demedin diye bari senin yerine biz diyelim ona HOŞGELDİN DİYE:)
Onur Bababana neden hoşgeldin demedim viking :Bende istioom. beniim basım kelmii
Onur Baba
aramıza HOŞ GELDİN,forumda sana başarılar dilerim.Sevgilerimle..
--
swordmaster_65
Sevgili arkadaşım sende aramıza HOŞ GELDİN.Sevgilerimle..
--
betulmk
sende aramıza HOŞ GELDİN.Başarılar dilerim.
--
metallica,tuncab sizlerde aramıza HOŞ GELDİNİZ,
Sizleri seviyoruz,iyiki varsınız:D
viking20Onur Babaartık bir sevgi yumagı olup mutlu mesut yaşayabiliriz..
--
swordmaster_65
--
betulmk
--
Sizleri seviyoruz,iyiki varsınız:
viking20Onur BabaBen de aynı kişilere ve sana hoşgeldin diyeyim. Ayrıca Selçuk İslamoğlu'na da konuya hoşgeldiniz diyorum
--
swordmaster_65
--
betulmk
--
Sizleri seviyoruz,iyiki varsınız:Artı olarak şunu söyleyebilirim ki, bu kadar sıcak bir ortamda insanların birbirlerini sevmemeleri mümkün değil. Bu da CHIP Online'ın farkı olsun işte:))
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 27 Ekim 2007 20:47