http://www.softpedia.com/progDownload/ArcaVir-Download-20848.html
İsteyene 2 yıllık key eğer izin verirlerse keyi eklerim. Firewall süper virüs bulma çok iyi rarlı dosya inmeden yakalıyor ve rarlı dosya içindeki virüsü etkiz hale getiriyor.
Arcavir 2010 Home Protection 2010 Süper Antivirüs
bu yazılımın türkiye girişi yasaklıydı bir zamanlar çok çabalamıştım ama ne bayililk alabildim nede satışını yapamamıştım türkiye girişi olmadığı için.
panda antivirüs yazılımlarından sonraki 2. favori antivirüs çözümüm benim üstüne antivirüs çözümü tanımam panda dışında.
Kaspersky denen aptal yazılım gibide abuk sabuk uyarılar abuk sabuk network faliyetlerini engelleme olayı yok. isa server gibi yönetimi çok kolay ve çift katman çift yönlü kontrol özelliğide mevcut bir yazılım. şuana kadar panda ve isa server dışında hiçbir antivirüs çözümünde paket filtrelemesi yoktu güvenlik duvarında artık arcavir 2010 ile birlikte oda katılmış durumda fakat halen türkiye girişi engelli ise çok kötü hiç bir başarısı yeteneği olmayan eset bile içerde bulunabilirken arcavir olmaması beni çok üzüyor.
eğer arkadaşım lisanslı temin etmeyi başardıysan satın aldığın firmanın adını bir zahmet bana ulaştırabilirsen sevinirim panda software destek ve servisinin yanında ayrıca arcavir firmasınında destek servis ve bayiliğini yapmak isterim ama illegal yollar ile edindiğin birşeyse kalsın.
süper bir yazılım çoğu insana sorsak adını bile bilmez ama çok antivirüs denedim bunun gibisini görmedim herkes tutturmuş nod, kaspersky, norton diye kaspersky trojan bulma da sorun yaratıyor norton ise eski gücünde değil niye Türkiye de niye ilgi görmüyor anlamış değilim. ama bu yazılım affetmiyor inmeden hemencik yakalıyor firewall ise harika herkesin muhakkak denemesini isterim.
selam kurdum fakat firevalini açamadim sorun ne olabilir acaba ...windows defender ve güvenlik duvarini kapadim her özelligi açık firevell da çarpı işareti var
Arkadaşım bana özelden vs. keyi gönderebilir misin ? Şimdiden çok teşekkür ederim
kardeş nden özelden olsun bu forum ne işe yarayacak o zaman!!!
kardeş nden özelden olsun bu forum ne işe yarayacak o zaman!!!
Arkadaşım bana Arcavir 2010 un 2 yıllık keyini özel mesajdan yollarmısın lütfen...
Süper bir güvenlik yazılımı.Şu Kaspersky'dan kurtulacağım için çok mutluyum, yanlış alarmlardan kurtulmak süper bir şey :)Norton gibi güvenlik yazılımları bunun yanında sönük kalır bence.
Bu arada arkadaşım bahsettiğin Arcavir Home Protection 2010'un 2 yıllık lisans numarasını özel mesaj aracılığıyla yollayabilir misin lütfen ?
kardeş msn me keyini atarsan memnun olurum. [email=sermetkivrak@hotmail.com]sermetkivrak@hotmail.com[/email]
şimdiden tşk.
selam [url=../kisisel/43614/]prodigy[/url] kardeş msn den key atabilirmisin??keysiz neye yararki:) tşkkrlr..([email]afsim1@hotmail.com[/email])
kardeş bana da key lazım nasıl olacak msn yazsam olurmu???? lütfen cevap teşekkür ederim [email=stuvv@hotmail.com]stuvv@hotmail.com[/email]
seriali buyurun 6Y62-KHK2-8XN2-YTD4-Z8LE-WR6C-293I-SY5V güle güle kullanınn
seriali buyurun 6Y62-KHK2-8XN2-YTD4-Z8LE-WR6C-293I-SY5V güle güle kullanınn
windows 7de kurup firewalli etkinmi arkadaşlar bende etkin degil diyor çarpi işareti var ... kuran bi özel atsin mükünse ..
benimde windows 7 şuan indiriyorum bakalım firewall aktif ederim nasıl olduğunu sana ö.m den atarım...
ArcaVir programı Kaspersky,Eset,Norton gibi anti-virüsler kadar iyi midir?Kullanıp beğenen,öneren var mı?
Özelden mail attım sana , mail adresime key gönderebilirmisin.
neden özelden atılıyo ya ben yeni üyeyim foruma... buırası özelden işleyecekse neden ismi forum o zaman.. koysanıza buraya
bu key arcavirin 2011 versiyonunda da kullanılırmı ??