ardaşlar sizce bu anakart nasıl?
Hepsi idare ederde desteklediği ram hızları düşük. 667 artık eskilerde kaldı. Sorun değil derseniz windowssa bol bol yeter bir kart.
Bence core 2 ve quad işlemcileri desteklmesi güzel.Foxconn da fena bi marka değildir.Ancak 667MHZ ramler 4 çekirdekli bir işlemci kullanıldığında verimli olmayacaktır.O yüzden 800MHZ destekli bir anakart almanız daha mantıklı olacaktır...
burakesan_1993Bence core 2 ve quad işlemcileri desteklmesi güzel.Foxconn da fena bi marka değildir.Ancak 667MHZ ramler 4 çekirdekli bir işlemci kullanıldığında verimli olmayacaktır.O yüzden 800MHZ destekli bir anakart almanız daha mantıklı olacaktır...size katılıyorum.ancak 667 MHZ'lik ram destekleyen bu anakarta ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ takıldığında yine verimli olmayacaktır kanaatindeyim.
peki bana 800MHZ.ram destekleyen oyun vb.alanlarda beni tatmin edebilecek güzel bir anakart tavsiye edermisiniz.
bütcem;150-200-250 TL.
Slm bu kartı alalı 3 ay kadar oldu eski sistemim amd tabanlı idi bununla beraber core 2 duo e7300 2,66 ghz işlemci aldım şu an işlemcimi 3,40 ghz de stabil olarak kullanıyorumram desteği ise 4 gb eğer bundan fazla ram kullanacaksan tavsiye etmem ama 3-4 gb lık ram kullanacaksan güzel bir anakart o.c olayıda gerçekten çok kolay bu kartta bi incele istersen
Eklemeyi unutmuşum dual bios özelliğivar bu kartta o da güzel bişey bios çöktüğü zaman otomatik olarak çalışan bios u devreye sokuyor sen bios pilini çıkartıp takmak zorunda kalmıyosun tekrardan
serkan143Slm bu kartı alalı 3 ay kadar oldu eski sistemim amd tabanlı idi bununla beraber core 2 duo e7300 2,66 ghz işlemci aldım şu an işlemcimi 3,40 ghz de stabil olarak kullanıyorumram desteği ise 4 gb eğer bundan fazla ram kullanacaksan tavsiye etmem ama 3-4 gb lık ram kullanacaksan güzel bir anakart o.c olayıda gerçekten çok kolay bu kartta bi incele istersenteşekkür ederim yorumun için serkan.:)Eklemeyi unutmuşum dual bios özelliğivar bu kartta o da güzel bişey bios çöktüğü zaman otomatik olarak çalışan bios u devreye sokuyor sen bios pilini çıkartıp takmak zorunda kalmıyosun
http://www.exa.com.tr/gigabyte/a ... 5ds3l-328-5887.html
Gigabyte EP45-DS3L 1600 FSB/DDR2 1200 S+GL+16X 775
Bu anakartı al güle güle kullan. hiç düşünme.. pişman olmazsın.
Fiyat / Performans da Başı çeken kartlardan...
G31 serisi Chipset artık eskidi arkadaşlar tamam fiyat ekonomik olabilir ama
G31b Chipset önermenin şuanda hiç bir anlamı yok. Miadı doldu dolucak.
sakarboyhttp://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_ep45ds3l-328-5887.htmlsaol:)Gigabyte EP45-DS3L 1600 FSB/DDR2 1200 S+GL+16X 775
Bu anakartı al güle güle kullan. hiç düşünme.. pişman olmazsın.
Fiyat / Performans da Başı çeken kartlardan...
G31 serisi Chipset artık eskidi arkadaşlar tamam fiyat ekonomik olabilir ama
G31b Chipset önermenin şuanda hiç bir anlamı yok. Miadı doldu dolucak.