arkadaşlar merhaba herkese. konuyu yanlış yere açtım ise affola öncelikle.
benim asus m51 vr marka modelinde bir dizüstü bilgisayarım var. geçen gün biraz sinirlenmiş olmalıyım ki klavyelerin üzerine okkalı iki yumruk attım. daha sonra bilgisayarı kapattım ertesi gün ne göreyim. bilgisayar açılmıyor. aslında açılıyor ama tam açamıyor kendini. durum şudur ki: güç düğmesine bastığımda açılış ekranı geliyor hani şu microsoft corparation gib bi yazı var o çıkıyor altta yeşil kutucuklarım işlem yapıyormuş gibi ilşlerliyor ama bi türlü vistanın o salak yuvarlak iconu gelmiyor. bilgisayar açılırken F2 ile biosa girebiliyorum ancak bilgisayar açılmıyor da açılmıyor. acaba bi yerini mi kırdım dersiniz hard diski görmüyor olabilir mi sizce. yardım edenlere mübarek günde hayır dua edeceğimi belirtmem yardım sayısında fayda sağlamasa da yüzde tebessüm konusunda sayı artmasına oldukça faydalı olacaktır. umarım bi yerleri kırmamışımdır. yardımlarınız için teşekkürler.
arıza sorunum var bi bakar mısınız??
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kapalı Hesap
334 mesaj
Sistemden kaynaklanan bir sorun olduğu kanaatındeyım. Format sonrası düzelecektir. Kırılma vs. donanımsal bir sorundur. Karsılastıgın sorun ıse yazılımdan kaynaklı oldugu ıcın telaslanmana gerek yok.
OP Taze Üye
2 mesaj
bilgisayardan format atmayi denedim ama sadece arka fon ekrani geldi herhangi bir ilerleme olmadi. guvenli modda baslatmayidenedim ama crcdisk.sys dosyasinda takilip kaliyor cd ile formati deneyecem ama belgelerimi silmeden atabilir miyim format