izmirli_2008 sormuş:
SLM.sorun pc arasıra açılmıyor.şimdi şöyle: kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor bu sorun herzaman olmuyor.sadece arasıra oluyor.ramlerde ekran kartında veya harddiskte sorun olabilirmi acaba.warsada niye herzaman olmuyo bu sorun arasıra oluyor.bios pilini çıkarıp biras bekleyip taktım yine düzelmedi 1-2gün sora aynı sorun oldu.nede yapsam aynı durum oluyor arasıra açılmıyor kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.şunuda söyleyeyim pc normal açıldığında ekrana görüntü geldiği zaman harddiskten ses geliyor.görüntü gelmediği zaman ise kasa çalışıyor ama harddiskten bu normal açılırken duyduğum sesi duyamıyorum acaba harddiskte veya başka bir sorun olabilirmi???donanımın elemanlarından biri bozuk olsa hiç açılmaz bildiğim kadarı ile benim pc sadece arasıra veya bazen sık yapıyor bu sorunu.acaba neden kaynaklanıyor yardımcı olabilirseniz çok çok sewinirim.şimdiden tşkler
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
sistemim p4 3.0ghz 512mb ramli, 128 ge-force fx5200 ekran kartım,80 gb harddisk.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50215; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; Dealio Toolbar 3.1.1)