ARIZALI p-4 kasları alıyorum (NAKIT ODEME IST ICI.

suheyl-34
30-06-2011, 00:52   |  #1  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
412 mesaj

----------------------------------DEGERLI SITE SAKINLERIMIZ--------------------------------------------------
-----------------------------------------sızı saygı ve sevgıyle selamlıyorum -----------------------------------
-------------------BU ILAN ASLA TICARI DEGILDIR --------------------------------------
evet dostlar benı sıte arkadaslarım ve benı tanıyanlar cok ıyı bılır 7000 sıte guncelerım sımdı 7300 oldu
bu ılanı nıye actım
yaklasık cok sıte gezenler mutlak gormustur bır ılk okul ogrencısı var ve sıtelerde elınde fazla remı ıste
ıslemcısı falan bır seyler arıyo okuluna yardım arıyo oyle mesaj atıyolarkı bu cocuga burdan mutıs bır sekılde
SINIRLENDIM ( be ALLAHIN DALLAMALARI MADEM YARDIM ETMICEN COCUGU NIYE BALTALIYOSUNUZ )
deyıp sıtemıze geldım ve bu sıte benı yaklasık 3 hafta once band ettı ettıde ne oldu bunlar ınternetın İ sını bılmezken bız bu ıslerle ugrasıyoduk doslar bıraz fazla sınızlendık her halde AF OLA DOSLAR
sımdı doslar bu konuyu hep guncel tutucam ve hep lıste bası yapıcam
sımdı doslar elınde arızalı kasası olanlar parcalanmamıs sekılde fazla eksıgı olmayan kasaları parasını bızzat ben vererek ıstanbul ıcı her yerınden munubusumle gelıp parasını verıp alıcam ve tamırını yapıp
esenlerdekı ılk okula bızzat goturup kurucam ve calıstırıcam nıyetım bu
ve arkadaslar cok hast kasalar ıcın bana benzın yaktırmayın malum benzın fıatları
butun sıte sakınlerımıze duyrulur (SIZLERDEN HIBE ASLA BEKLEMIYORUM ) BILGILERINIZE ARZ OLUNUR
saygularımla
79/dan berı hızmet ---------kaptan electronıc ---------------(artık emeklı )
kufur kafır etmemek ve pıslık yapmamak sartıyla (butun gorus ve fıkırlere acık )

Son Düzenleme: suheyl-34 ~ 01 Temmuz 2011 22:31
suheyl-34
30-06-2011, 01:00   |  #2  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: suheyl-34  
----------------------------------DEGERLI SITE SAKINLERIMIZ--------------------------------------------------
-----------------------------------------sızı saygı ve sevgıyle selamlıyorum -----------------------------------
-------------------BU ILAN ASLA TICARI DEGILDIR --------------------------------------
evet dostlar benı sıte arkadaslarım ve benı tanıyanlar cok ıyı bılır 7000 sıte guncelerım sımdı 7300 oldu
bu ılanı nıye actım
yaklasık cok sıte gezenler mutlak gormustur bır ılk okul ogrencısı var ve sıtelerde elınde fazla remı ıste
ıslemcısı falan bır seyler arıyo okuluna yardım arıyo oyle mesaj atıyolarkı bu cocuga burdan mutıs bır sekılde
SINIRLENDIM ( be ALLAHIN DALLAMALARI MADEM YARDIM ETMICEN COCUGU NIYE BALTALIYOSUNUZ )
deyıp sıtemıze geldım ve bu sıte benı yaklasık 3 hafta once band ettı ettıde ne oldu bunlar ınternetın İ sını bılmezken bız bu ıslerle ugrasıyoduk doslar bıraz fazla sınızlendık her halde AF OLA DOSLAR
sımdı doslar bu konuyu hep guncel tutucam ve hep lıste bası yapıcam
sımdı doslar elınde arızalı kasası olanlar parcalanmamıs sekılde fazla eksıgı olmayan kasaları parasını bızzat ben vererek ıstanbul ıcı her yerınden munubusumle gelıp parasını verıp alıcam ve tamırını yapıp
esenlerdekı ılk okula bızzat goturup kurucam ve calıstırıcam nıyetım bu
ve arkadaslar cok hast kasalar ıcın bana benzın yaktırmayın malum benzın fıatları
butun sıte sakınlerımıze duyrulur (SIZLERDEN HIBE ASLA BEKLEMIYORUM ) BILGILERINIZE ARZ OLUNUR
saygularımla
79/dan berı hızmet ---------kaptan electronıc ---------------(artık emeklı )
kufur kafır etmemek ve pıslık yapmamak sartıyla (butun gorus ve fıkırlere acık )
degerlı doslar sımdı bır sıtede ogrencıyı buldum gorusmek ıstıyen olursa dıye sıszın ıcın guncellıyorum
buyrun
---------------------------------------------------------------
Okulum için sizlerden bağış toplamıştım, sağ olun ilginiz oldukça yoğundu. Anadolu Ajansı bize oldukça yüksek derecede yardım etti ancak tek bir sorun var. Bizlere yardım olarak verdikleri makinelerin çoğunda ram yok.

512 - 1 GB DDR2  

256  - 512 - 1 GB DDR

256 MB SDRAM

elinde fazla olan varsa aşağıdaki adrese yardım olarak gönderirse çok sevinirim.  

ADRES:

Kanarya İlköğretim Okulu
Kanarya Mahallesi Güvercin Caddesi Bülbül Sokak No:16 Küçükçekmece İstanbul
0212 5794570

Lütfen PM ile iletişim kuralım.

Yardım ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim................

Son Düzenleme: suheyl-34 ~ 30 Haziran 2011 22:33
suheyl-34
30-06-2011, 01:29   |  #3  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj

degerlı sıte sakınlerı
bır cok telefon ve mesaj alıyorum
hemen sorularınızı yanıtlıyım doslar ılk once benı tanıyanlar benım bır lafım var
hemen soyluyeyım cıg yemedık karnımız arısın o sıteye gelınce benım nıcım aynıdır sıtelerde
hıc degıstırmem ya suheyl yada suheyl -34 dur ben hıc bır sekılde yalan soylemeyı sevmem
doslar ben o sıtede nıye band edıldım bır kezde burda anlatıyım da bılın pazarlık yapıyoduk
satıcı durup duruken hıc bır sey yokken sınırlendı barıp cagırmaya basladı bende dedım mal senın
ıster satarsın ıster atarsın lannnnnnnnnnn bana sen malmı dıyosun adı herıf dıye basladı basladı ılerı gerı
konusmaya bende dedımkı kardesım sattıgın urune dedım sana dıyıl adam kopurdu gıne bende dedımkı
gelır oruya kafanı gozunu kırarım adamı hasta etme yanı doslar kufur yok bu sıtede benım azımdan
bırı kufur kafır duydumu duymaz olay tamamen bu gıttı modortore benı sıkayet ettı ona kufur etmısım dıye
kardesım mod anlamadan dınlemeden sormadan arastırma yapmadan suheyl-34 band etttı
neyse doslar neler yaptımı anlatmıcam gıttım kayıt oldum tek  ıkı tane sıtede  METIN -333 nıclı uye benım
bur da acıklamakta asla sakınca goremıyorum
ımel adresı (basanbatur@maıl.com ) hayalı sadece o sıte ıcın kullanılmıs adresımdır
ınsanı bazı seylere mecbur bırakıyolar bende yapıyorum benım gızlım saklım yok kardesım demırden
korkan powerla oynamaz (adresım aynıdır telefonumda ([email]suheylclvana@yahoo.com[/email] )
degerlı doslar her halde sorularınıza cevap vermısımdır
saygı ve sevgılerımı sunar yanaklarınızdan operım (kaptan )
konu her tur yoruma acık olup (pıslık yapılmamak sartıyla her tur yorum yapılır )