arkadaslar bu konuyu kişisel olarak algılamayın. sadece forumdaacaba ******yi antipatik bulan ben miyim diye öğrenmek için açıyorum::) hem ciddiye alın hem de almayın...
amaç hesabının dondurulmasını yada forumdan uzaklaştırılmasını sağlamak değildir.
arkadasimizin yorumlari: https://www.chip.com.tr/kisisel/35562/yorumlar.html
hemen hemen her yorumun altında "INTELPC VE WINDOWS KULLANAN HERKESE SAYGILAR" ibaresini görebilirsiniz sankiimza atıyor :D tamam intel kullaniyorsun windows kullanıyorsun. ben de onlari kullaniyorum, çöken windows lardaki verileri kurtarmak için linux kullaniyorum. neden bu kadar BAĞIRIYORSUN?
örnek tepkiler :)
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:mümkünse şu edipciftci nickli arkadaşın saçma sapan yorumlarını yayınlamayın.
Dün 22:
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:Yahu edipciftci Apple'a somurgeci kurtlu elma dersin , adamlar linuxu bedava dagitir bunada laf edersin. Neyin pesindesin edip ?Unutmayinkiherseviyede bilgisayar kullanicisi vardir ver her seviyeye hitap edenisletim sistemleri vardir. Linux profesyonel bir isletim sistemidir vehakkiyla kullanmak bilgi ve tecrube gerektirir.
Dün 18:
bunlar sadece tek bi konudaki tepkiler gerisini siz düşünün:D
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:yinemi edipciftci
Dün 13:
Sorumuz:
edipciftci arkadasimizin hesabi dondurulmali mi :D?
dipnot: bu konuda ismi gecen arkadas her türlü cevap verme ya da susma hakkına sahiptir. söyleyeceği her şey mahkemede aleyhinde delil olarak kullanılabilecektir :D