arkadaşlar vatan bilgisayardan sistemı topluyorum ama 2 ana kart arasında kaldım
ASUS HD7870 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı ---372 tlll
SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı -----383 tlll
hangısı daha iyi ???
arkadaşlar acil bakın lütfen ekran kartı seçimi ??
asus ile daha yüksek grafıklı oyunlarda oynayacaksan ve 3-4 saat aralıksız oynayacaksan asusu tavsiye ederim o serılerde sogutması çok güzel ben ekran kartını test ettım 2-3 saat ful yukte 55 C yi geçtiğini görmedim tabi fan ayarını tam oturtmak lazm rpm ayarını yanı şahsen asus diyorum ben zaten 2 side amd yongalı gözle görülecek kadar bır fark yaratırmı bılmem tabi çekirdek hızıda sapphıreye gore bıraz yuksek
arkadaşlar vatan bilgisayardan sistemı topluyorum ama 2 ana kart arasında kaldım
ASUS HD7870 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı ---372 tlll
SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı -----383 tlll
hangısı daha iyi ???ASUS HD 7850 demek istedin galiba. ASUS kalite olarak daha iyi. Sapphire kartıda fena değil kullanıyorum sorunsuz.
Evet ASUS soğutmada daha başarılı oldugu ıcın uzun süreli kullnımda daha ıyı perforömans ve daha fazla kullanım ömrü vaat ediyor gibi gözüküyor
Biraz daha verip bunu al bence http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=62725