Merhaba arkadaşlar forumunuzu sureklı takıp ediyordum.Sizlerin yardımınızı almak için üye oldum yardımlarınızı bekliyorum.Arkadaşlar ben yakın bir zamanda laptop almayı düşünüyorum.Bu laptop ta aradığım özellikler en kalite oyunları bile güzel bir biçimde oynayabilmek yani kasma sorunu vb. falan olmaması.Birde bazı çizim programlarını açabilmesi.En yeni oyunarıda pes - fifa bu tür yeni oyunlarıda rahat ve kaliteli bir biçimde oynatmasını istiyorum.Ben bir kaç yer gezdim ve bir kaç model arasında kaldım sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Ben dolar kurunu 1.39 da sabitlediklerinden fiyatı biraz daha uygun olan casper nirvana serisi düşünüyordum.Ama aynı özelliklerde casper 1800 tl iken diğer markalarda örn. toshiba falan 3.400 tl falan. Bazıları casper alma iyi değil diyo. Bazıları al ben bi sorununu gormedım yenı modellerı duzgun dıyor.Bazıalrı o kadar parayı toshıbaya vercene o casperdan 2 tane alırsın bırısı bozulsa oburunu kullanırsın diyor Arkadaşlar ben sizlere düşündüğüm bir kaç modeli yazıyım siz bana bunların dışında da öneri yapabilir ve bunlar hakkındada fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Ekran kartınada önem veriyorum oyun falan istediğim için. Arkadaşlar baktığım modeller :
<br>Asus - n53sn - sz174v
<br>Casper nirvana - cne.2620 - 8n47p
<br>Casper nirvana - cn.bmq2630a
Asus k535v - 5x129v ( bunuda netden bulamadım pek )
<br>Lg - a520 - k.acr5t ( Bu Lg den tr de 4 tane oldugunu soyledı.Bugun almazsan yarına satılır falan dedi.Ama netden baktıgımdada pek bişey bulamadım) "2.yazdığım casperda 3gb ekran kartı oldugundan ve fıyatıda uygun oldugundan o bana daha iyi gelmişti.Tabi sizler daha iyi bilirsiniz."Arkadaşlar birde casper ın bu modelınde aynı model netde casperstorede akıllı bellek 3mb gorunuyor kataloglarında ise aynı model 4 mb bellek gorunuor diğer herse anı hatta tam modelı de aynı sadece bu bellek farkı ve 100tl lık fıyat farkı var.Bu nedir hata falan mıdır hangisi doğrudur ? Şimdiden Teşekkür ederim, Saygılarımla...
Arkadaşlar acil laptop yardım lütfen !!!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
şu anda piyada bulabileceğin en popüler iki model :)
http://www.pcdepo.com/lenovo-y57 ... ebook-urun6320.html
http://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz129v-notebook-urun5849.html