benim sistem de tam oyun performansı ve mükemmel ekonomi var. Nasıl mı mesela ekran kartı mükemmel hızda ama 512 ayrılmış bellek yerine tamamen kendi belleği olsa olsa altından kalkamazdın.
ARKADAŞLAR ACİL
dextercan4 5 yıl yetermi1.5-2 sene very high, 2-3 sene high, 3-4 sene medıum, 4-5 senede low olarak tahmnimce götürür seni, ama şu da bir gerçek 3-4 sene sonra hiç birimiz bilemeyiz hangi teknolojinin çıkacağını.
haklısınız oda ucuz olsun diye demiş tavsiyen için saol arkadaşım ama üviveriste bitene kadar pc ile ilgili bir şey alamam heralde
Bu sistem grid ve benzeri oyunları very highte bile oynatmaz.
İşlemcisi en fazla 1 sene ömrü var ekran kartı bu seneyi zor cıkartır ortalarında biter ramleri sayma bile 667 mhz :S
ocağın sonlarına doğru ocz nin 2000mhz li ramleri mi ne gelcek diyorlar beklesem nasıl olur
197272benim sistem de tam oyun performansı ve mükemmel ekonomi var. Nasıl mı mesela ekran kartı mükemmel hızda ama 512 ayrılmış bellek yerine tamamen kendi belleği olsa olsa altından kalkamazdın.3450 nin 512 değil 1 gb belleği olsa ne olur
Onlar zaten var piyasada http://www.hepsiburada.com/ocz-p ... 7&productid=bd72802 buyrun
3450 ile yeni oyunları medium ayarlarda oynayamazsın bile
http://www.donanimhaber.com/OCZ_ ... i_duyurdu-12149.htm
yok bunlar başka cl7 üçlü kitler 2000 mhz canavar bunlar varya ocak sonunda çıkacak, sizin baktıklarınız dual kit onlar başka.
beklemek gerekir mi sizce
Cl7 ise beklenir ancak fiyatları baya ucuk olabilir.
Vışş bu nedur. Böyle şeyleri görüp alamamak helede bu kadar teknoloji tutkunuyken insanı üzüyor
haklısınız fiyatı bayağı uçuk olur fiyatı görüpde konuşmak lazım yinede tahminen ne kadar olur ki
3*2=6 gb ve 3*1= 3 gb olarak çıkacak sanırım 3*1 olanı tahminimce 500 lira gibi olur ben olsam beklerdim.
hımm haklısını beklemeye değer sanırım eh biraz daha sabretcem:Dpeki ankaradayımda nerden bulabilirim dükkan olarak bu parçaları tam olarak
Bencede beklemek gerekir 4000ytl harcıcaksın bekle 1-2 ay ne olurki hem o ram olsa olsa en fazla 600-650 olur ki alırsın sorun olmaz
dostum bence 4-5 yıl sonra bile demode olmayacak bilgiayara verdiğin paraya sonradan acırsın belki . demode olsa olsa ekran kartın demode olur . onada paranı ayırsan dolar olarak kendi zamanında uygun fiyata güncellemek daha mantıklı. şimdilik en önemlisi anakart derim. intelin en üst modelini alırsın. gerisi vasat olsa bile görmeyeceğin iş olmaz zaten.
beklemekde yarar var hepsini yazayımda yanlışlık olmasın :D
197272dostum bence 4-5 yıl sonra bile demode olmayacak bilgiayara verdiğin paraya sonradan acırsın belki . demode olsa olsa ekran kartın demode olur . onada paranı ayırsan dolar olarak kendi zamanında uygun fiyata güncellemek daha mantıklı. şimdilik en önemlisi anakart derim. intelin en üst modelini alırsın. gerisi vasat olsa bile görmeyeceğin iş olmaz zaten.DDR2 ramler 4-5 yıl sonra demode olacak işlemcilerde olacak aklını karıştırma lütfen
YANİ ARKADAŞIN DEDİĞİNE göre bu kadar para vermeye gerek yok öyle mi yani ilk kez masaüstü pc alacamda ona göre siz olsanız ne yapardınız ortalamanın üstündemi bir pc alırdınız yoksa bu yazdığınız sistemlerin birin mi
param olsa bir an bile düşünmeden yazdığım sistemi alırdım
Ben olsam yazdığım ilk sistemi yada ahmet79 un yazdığı sistemi alırdım
hımm ocak sonuna kadar ramleri bekleyeyim o zaman alıcam arkadaşlar ve aldğımda da sizle paylaşacağım ahmet senin sistemin daha uygun gözükdü kaptonos ve yorum yapan diğer dostlar saolun ocağın sonunda alınca bilgi veririm heycandan ölmezsem:D