arkadaşlar bir akıllı telefon alacağım aldıktan sonra kendini yenileyebilecek beklentilerimi karşılayacak ofisim oyunlarım ve müziklerim yanımda olacak işte
arkadaşlar akıllı telefon alacağım hangisi olur
Ne dememizi bekliyorsun ki :D
Koymuşsun oraya 2000 TL lik telefonu :DD
diğerlerini de küçümseme ama ben fiyatından dolayı iphone demem
Bende fiyatndan dolayı ıphone demiyorum zaten.
Performans,uygulama,tasarım falan filan değerlendirdiğimizde sıralamamız
1/Iphone 4
2/Samsung Wave
3/HTC DESİRE
4/N8
5/Nexus S
6/X10
7/Garmin ASUS
Fiyat sorun değilse iphone ama n8i de öneririm :) Nokiadan şaşmamak lazım.
kesinlikle ya HTC desire'ı al ordan, veya iphone'u. n8'e hiç dokunma, donanım özellikleri iyi olabilir ama kullanım kolaylığı ve esneklik hiç yok alette. ötekilerde öyle çok ahım şahım birşey değiller, ilk önerim hepsinden daha iyi.
iphone 4 iyi olabilir ama bakarken fiyat-performans olarak düşünmek lazım, o yüzden benim tercihim htc desire hd.nokia n8 in pek de akıllı bir telefon olduğunu düşünmüyorum, nokia n8 iyi bir fotoğraf makinesi olabilir fakat iyi bir işlemcisi yok, android ve super amoled olmazsa olmaz...tüm bunları düşününce tek bir telefon kalıyo o da htc desire hd, alternatif olarakta samsung s8500 wave veya galaxy olabilir...
N8 in donanım özellikleri iyi mi? Güldürmeyin beni neyse paran varsa iPhone 4 elbette gerisi boş.
apple dünyası içine kapanık bir dünya,uygulamaları sıkıntılı mesela sadece apple ın uygulamalırını kullanabiliyorsun sadece,bir ara apple lar(ipad ve ıphone) flash internet sitelerine girmekte sıkıntı çekiyor bu problemi 3.parti yazılımlarla atlatdıklarını biliyordum.apple-adobe,microsoft çekişmesi bunlara yol açmıştı.hatta bi dergidede okudum fakat hangisi hatırlamıyorum...