arkadaşlar anakartım 945gcm-s2l

burakfb66
24-05-2011, 09:43   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
416 mesaj

ARKADAŞLAR BU ANAKARTA HANGİ İŞLEMCİ UYAR ŞU İŞLEMCİ UYAR MI http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=48414 LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM

Delio
24-05-2011, 10:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
233 mesaj

Anakartının işlemci mimarisi LGA775
Aşağıdaki intel işlemcileri kullanabilirsin;
Intel® Core™ 2 Extreme/ Intel® Core™ 2 Duo/Intel® Pentium® D/ Intel® Pentium® 4/ Intel® Celeron®

Daha detay bilgi için anakartının kullanım klavuzuna bak veya sitesinden bilgi al.

Kapalı Hesap (203105)
24-05-2011, 10:38   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

sanırım senin anakartın burdaki linkte ki ile aynı ve malesef desteklemiyor

siz en iyisi bütün parçalarınızı yazın bütçe belirtin bizde ona göre tavsiyede bulunalım

burakfb66
24-05-2011, 23:59   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
416 mesaj

aslında ben intel e6700 alcam ve bide 9500 gt 128 bit axle ekran kartı alcam ama kasanın                    psusu 250 w QUAKE şu an p4 2.80 ghz işlemci var ve bu işlemci 84 w harcıyo e6700 ise 65 w harcıyo yani pcim bu ekran kartıyla işlemciyi kaldırır mı

Kapalı Hesap (203105)
25-05-2011, 00:23   |  #5  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

bütün parçalarını yaz bütçe belirt yoksa yardımcı olamam  kaç gb ram var tamam işlemcin p4 kasanda 250 W psu var oda tamam sende anakart ne var ram ne var elinde kiler erkran kartı ne var max. bütçenide söyle yardımcı olalım

burakfb66
25-05-2011, 01:04   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
416 mesaj

anakart 945gcm-s2l 775 socket ram 2gb ddr2 800 mhz ekran kartı yok işlemci p4 84 w harcıyo bide lcd 18.5 inç ekran alıcam yani 500 liraya kadar harcama yapabilirim

Kapalı Hesap (203105)
25-05-2011, 10:00   |  #7  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

kardeş şimdi şöyle bişey var işlemci+ekrankartı+ram+psu alman kesinlikle lazım sen bu bütçeye bide monitör ekleyince çok zor yani sen monitörle-işlemciyi sonra al paran olunca elindeki paraya psu+ekran kartı+ram al şimdi ben sana bu istediklerini 400 de öneririm ama iyi bir performans olmaz  sen karar ver işlemcimi monitör mü 1 inden 1 ini sonra alırsın 500 tl ye psu+ekrankartı+işlemci alman lazım birde anakartında 2 solt ram yuvası var senin elindeki ram tek modül mü yoksa 2 adet 1 gb ram mi var elinde

burakfb66
25-05-2011, 10:11   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
416 mesaj

tek modül ben zotac 9500 gt almayı düşünüyorum 128 bit

burakfb66
25-05-2011, 10:13   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
416 mesaj

bide ben çalışıyom öğrenciym para sorun diyl ilk monitörü alcam sonra psu yu işlemciyi ekran krtını alcam ben takmayı bilmiyom ztn amcam bilgisayarcı o takıcak bide psu en az kaç olsun

Kapalı Hesap (203105)
25-05-2011, 10:56   |  #10  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

valla kardeş para sorun değilse bence 650 W bi canavar al bozulmadığı sürece bundan 5 yıl sonra bile kullanırsın ben öyle yaptım 800 tl lik sistemim vardı gittim 400 liralık psu aldım termaltake 5 yıl garantili ve 875 W her işimi görüyor tabi sistemi yeniledim psu sayesinde önceden aldığım için çok iyi oldu ben 300 e almıştım şimdi 400

şimdi senin işe gelince kardeş 1 kere oyun için sistemi yeniliyorsan ne 18.5 inç ekran nede 9500gt alma bunlar oyun pc için çok eskidi  istersen ben önereyimsen paran olunca alırsın

Kapalı Hesap (203105)
25-05-2011, 10:59   |  #11  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

[/url]                                                                                                                                                                                                                            SAPPHIRE
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11169-06-20r-hd5830-gddr5-1gb-256bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54138]HD5830 GDDR5 1GB 256Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı
                                                                                                                                                                152,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                289,67                                                        TL                                                                                                                                                                *266,49                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            XILENCE
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp580.%2812%29r3-xilence-xp580-580w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3-aktif-pfc/productdetails.aspx?I_ID=38703]XILENCE XP580 580W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3 AKTİF PFC
                                                                                                                                                                79,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                150,55                                                        TL                                                                                                                                                                *138,51                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            KINGSTON
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-pc25300_2gb_cl5-2gb-ddr2-667mhz-cl5-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=36015]2GB DDR2 667MHz CL5 Tek Modül Ram
                                                                                                                                                                35,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                66,70                                                        TL                                                                                                                                                                *61,36                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            ACER
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/acer-a221hqlb-21.5-a221hqlb-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=48839]21.5" A221HQLB GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
                                                                                                                                                                166,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                316,35                                                        TL                                                                                                                                                                *291,04                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            INTEL
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/intel-e7500-core2-duo-e7500-2.93ghz-3mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=36404]Core2 Duo E7500 2.93GHz 3MB Cache 45nm İşlemci
                                                                                                                                                                149,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                283,95                                                        TL                                                                                                                                                                *261,23                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Toplam (KDV Dahil):

1.107,21                                    TL

*1.018,63                                    TL

burakfb66
25-05-2011, 22:59   |  #12  
OP Yıllanmış Üye
416 mesaj

kardeş bi şey daha sorcam bu power suppleylerin hepsi pc ye uyarmı yoksa modele göremi almam lazım yada 350 w benim dediğim parçaları çalıştırır mı bana bi tek bu nu söle yani şu ekran kartını http://www.vatanbilgisayar.com/z ... 15#divDigerResimler bu işlemciyi http://www.vatanbilgisayar.com/i ... ils.aspx?I_ID=46693 350w lık psu yeter mi bu parçalara?

Son Düzenleme: burakfb66 ~ 25 Mayıs 2011 23:05
burakfb66
28-05-2011, 12:26   |  #13  
OP Yıllanmış Üye
416 mesaj

cavap yok mu

burakfb66
04-06-2011, 19:37   |  #14  
OP Yıllanmış Üye
416 mesaj