ARADAŞLAR BEN BAZI VİDEOLARI AÇAMIYORUM SANIRIM AVİ DESTEKLİ DOSYA ÖÖLE YAZIYOR ÇÜNKÜ CODEC YÜKLEMEYE ÇALIŞTIKÇA BÜTÜN DOSYA KOMPLE EKRANDAN YOK OLUYOR HATTA CODEC YÜKLEMEK İÇİN AÇTIĞIM EXPLORER SAYFASINDAN ESER KALMIYOR HANGİ ARKADAŞIMA SORSAM İLK DEFA BÖÖLE BİŞİİ GÖRDÜ DİYOR BUNUN ANLAMI NEDİR ACİL YARDIMMMMM
arkadaşlar ben bazı videoları açamıyorum acilS.O.S
bs player kur 2.5 versiyonunu. Programı kurduktan sonra codecleri kendisi yükleyecektir. Tamam de devam et. Bir de öyle dene bakalım.
arkadaşlar hiçbirini yükleyemiyorum tam başlıyor yüklemeye sonra aniden tüm sayfa komple yokoluyor sanki sağ köşedeki kapatma tuşuna basmışım gibi
media playerde açmaya çalışıyorum codec bileşenini okuyamıyor diyor codec yüklemeye çalışıyorum ekran komple yokoluyor ve onunla beraber açtığım tüm sekmeler kayboluyor
Yükleyemiyorum derken internetten dosyayı çekerken mi problem yaşıyorsun. Yoksa kurulum yaparken mi? Mesela BSplayer'i indirdin. Ancak kurarken direkt kapandı öyle mi? Hata mesajı alıyorsan söyler misin bize?
Üzgünüm telefonla yardımcı olamam. Buradan yardımcı olalım ki herkes görsün değil mi? Belki senin gibi bu sorunu yaşayanlar vardır. Öncelikle senin codec'le falan alakan yok. Eğer bs player bile indiremiyorsan belki tarayıcında problem vardır. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Explorer, Mozilla, Google Chrome, Opera?
İşletim sistemin ne? Virüs taraması yaptın mı?<
windows xp pro virüs programıda nod32 atarttım herhangi bi sorun yok zaten sorun olacağını düşündüğüm hiçbir siteye girmemeye çalışıyorum ayrıca tarayıcı mozilla ve explorer kullanıyorum ama ikisindede aynısını yapıyor