arkadaşşlar vidyo çekerken yanlıışşlııkla kamerayıı düşşürdüm l daha sonra kamerayıı kapattıım fakat ekran kapanııyo ön taraftaki şşey içine girmiyo yane o kapanmııo. Sonra Kameranıın açma Düğğmesine bastıım ve kamera bi saniye açıık duruo ardıından kapanııo Kamranıın pilide dolu peki naapmam lazıım fikri olan varmıı???
Arkadaşlar lütfen yardım Edin Allah Rızası İçin...
Arkadaşlar Bi bakarmısınız
ya benim yaşım 14 abimin bu işi bilmemesi lazım Lütfen yardım edin hiç diilse bi fikir söyleyin bari
DURUM ÇOK KÖTÜ YAPACAĞIN TEK ŞEY ABİNE TATLI DİLLE ANLATMAN EN İYİSİ YAŞIM 25 KARDEŞİM OLSA AYNI ŞEY BENİM BAŞIMA GELSE BANA SÖYLEMEDİĞİ İÇİN KIZARIM ÇÜNKÜ OLAYI SAKLAMAK KÖTÜ OLUR. BELKİ ACİL BİR İŞİ ÇIKTI MAKİNEYLE ALDI ELİNE BAKTI AÇILMIYOR BELKİ ALDIĞI YERLE KAVGA EDECEK YADA SİNİRLENİP YERE VURACAK. DAHA SONRA ÖĞENDİĞİNDE GERÇEĞİ DAHA ÇOK SİNİRLENECEK. PC HAKKINDA SORUNUN OLSAYDI Bİ ÇÖZÜM BULURDUK AMA BU MAKİNALAR ÇOK HASSAS VE PEK BİLİNEN BİŞEY DEĞİL ARIZALARI
saintDURUM ÇOK KÖTÜ YAPACAĞIN TEK ŞEY ABİNE TATLI DİLLE ANLATMAN EN İYİSİ YAŞIM 25 KARDEŞİM OLSA AYNI ŞEY BENİM BAŞIMA GELSE BANA SÖYLEMEDİĞİ İÇİN KIZARIM ÇÜNKÜ OLAYI SAKLAMAK KÖTÜ OLUR. BELKİ ACİL BİR İŞİ ÇIKTI MAKİNEYLE ALDI ELİNE BAKTI AÇILMIYOR BELKİ ALDIĞI YERLE KAVGA EDECEK YADA SİNİRLENİP YERE VURACAK. DAHA SONRA ÖĞENDİĞİNDE GERÇEĞİ DAHA ÇOK SİNİRLENECEK. PC HAKKINDA SORUNUN OLSAYDI Bİ ÇÖZÜM BULURDUK AMA BU MAKİNALAR ÇOK HASSAS VE PEK BİLİNEN BİŞEY DEĞİLtamamen katılıyorum. Bir an önce abine sölemelisin.
aca tekrar yere düşürsem çalışırmı
Bence foruma kayıt olurken T.C kimlik numarası istenmeli ve yaş sınırı getirilmeli.
Yahu insanlar sana mantık yolunu öneriyior sen çizgi filmlerden gördüklerinle hareket ediyorsun. Düşür güzel kardeşim at yere sonra bi kamyon dayak ye..
bu konuda yardım alacağım bi servis yokmu yada bir site
YA Allah BismİLLAH ALLAHU EKBER
Yaptım sonunda o öne çıkan şey biraz bükülmüş onu düzelttim
Baktık gördük ve anlatdık ki cihaz arızalanmış. düşmeye bağlı olarak muhtemelen mekanik arıza yapmıştır hatta arızadan ziyade takılma yada parçanın yerinden çıkması gibi bir durum söz konusudur.
Varsayalım kendiniz açıp yapmayı denediniz ki muhtemelen yapamazsınız ya iyice bozuluırsa ne iyeceksiniz.
Garantisi yoksa en yakın servise götürüp durumu anlatın kısa sürede tamiratı yapıp teslim edeceklerdir.
Yada en doğrusu abinize söyleyin, sonuçta kaza pek üzerinize gelmeyecektir.Size kızarsa söyleyin kulağını çekeyim.
Anne veya baban ile konuyu görüş(daha az hangisi sinirli ise;bu ülkede olmayanı yokturda)ona anlat durumu sakince destek iste,çünkü bu yolla olayı daha az zararla atlatırsın.Hatta annen abine oğlum temizlik yapıyordum kazara makina yere düştü falan desin(suçu üstlensin).Böylece abin biraz bağırır çağırır ama onlara pek birşey yapmaz, oldumu?Ama sana çok kızabilir,kavga bile çıkarabilir.Ondan sonra abin gereğini yapar merak etme,servis\tamir vs.
-----
iyi geçmiş olsun,sevindim,sen en iyisi para biriktir kendine birtane al:D
kardesım korkma fatıhanı bız okuruz
:d