şu neroyu bir türlü çözemedim ne olur bi el atıverin sürekli hata veriyor güncelliyemiyorumda yinede olmuyor hata 3 diyor başka bişey demiyor yeniden kurdum ama yinede aynı hatayı veriyor bir arkadaşımız dosya kopyalamam gerektiğini söyledi fakat bunu yapamazsam başka nasıl halledebilirim nero 7 yi de yükledim fakat hep aynı hatayı veriyor this programrequiresthe file advrcntr 2.dll,which was not found on this bu çok sıkıcı 2 gündür uğraşıyorumda
arkadaşlar bi yardım edermisiniz
arkadasım yazdıgına gore kurulum paketınde advrcntr 2.dll dosyasını bulamıyorr baska bı kurulum paketını kullan sorun cozulmezse neronun tum dosyalarını sıl ve registry mechanıc programıyla kayıt defterını duzenle prog. kendısı otomatık duzenler bu ıslemlerı yaptıktan sonra sorunun ortadan kalkacagını dusunuyorum
alibotanarkadasım yazdıgına gore kurulum paketınde advrcntr 2.dll dosyasını bulamıyorr baska bı kurulum paketını kullan sorun cozulmezse neronun tum dosyalarını sıl ve registry mechanıc programıyla kayıt defterını duzenle prog. kendısı otomatık duzenler bu ıslemlerı yaptıktan sonra sorunun ortadan kalkacagınıönce sil sonra registry'i temizle ccleaner programı bunu yapar hem beleş.Program filesdakı dosyasını da sil
ccleaner evet o ücretsiz alternatif olarak onuda kullanbilirsin
dediğiniz gibi programı kaldırdım ve regıstry yaptım yine aynı hatayı veriyo kafaları yiyeceğim
abicim programı kaldırdın ama program files te hala kalıntı dosylar vardır kı bunlar dll dosyalarıdırr onlarıda sılll program fileste nero adına hiç birşey kalmasın bırde C:\Documents and Settings\pc adı \Local Settings\Temp dosyasında nero geçıci dosyarlırı vardır onlarıda sıll ok