ARKADASlar benm pc de normalde müzik acabiliyorum media player dan film izlerken de ses cıkıyor ama youtube vb.. seylerden bisey izlerken ses cıkmıyor bunun sebebini bilen varsa lutfen mesaj atsın bekliyorum simdiden cok sagolun
aRkadaslar bi YARDIM (SoS)..
sanırım internetteki video ,müzik vs . için quicktime gerekiyor .
Raxx36sanırım internetteki video ,müzik vs . için quicktime gerekiyor .qicktime, apple üretimi bir medya oynatıcısıdır..Sorun codec problemi olabilir. K-lite Codec pack krup deneyebilirsin..
Aynı sorun bendede daha önce olmuştu ama benimkinin sebebi microsoftun xp güncelleştirmeleriydi.Eğer bu sorun yakın bir zamanda olduysa sistem geri yükleme yapabilirsin yada yüklenen son güncelleştirmeleri kaldırabilirsin..
beyler cok sagolunda bende quicktime da var codec de gücelleştirmelere bi bakayım sagol darwell
quicktime ı önermemin sebebi dediğin gibi farklı uzantılar/codec içermeleri bilg. format attıktan sonra aynı sorunla bende karşılaşmıştım internet sunucularındaki video oynatıcılar quicktime uzantılı bazıları wmp uzantılı oynatıcılar istiyor...
Eğer webden izlediğin bir videonun sesini duymuyorsan Flash Player'ı da güncellemeni öneririm. Son sürüm belki sorununa çözüm olur. Codec konusunda arkadaşlara katılıyorum codeclerde de sorun olabilir
halen çözemedim ben bu sorunu arkadaslar :(
vista ise altta bi hoperlor var ona tıkla karıştırıcı var ona tıkla orda ie kullanıyosan ie yazar mozilla kullanıyosan öle yazar altındaki hoperlora tıkla ama o sırada ie veya firefox açık olup sesli bişi açık olması lazım