arkadaşlar dün bu hatayı aldım.Neden acaba bana yardımcı olurmusunuz..Daha önceden herhangi birşey yoktu ama bu çıkmaya başladı.
Arkadaşlar Bir bakarmısınız?
hangi program yükledm ki kaldırayım bişi yüklemedim ben :)
MS .net framework'ü tekrar kurmayı dene..
Hallederiz_87Kastettiğim Microsoft.Net Framework Güncellemelerle gelen bi şeydir.Sisteminde yoktur büyük ihtimalle çünkü dosya bulunamadı diyor.Microsoft'un sitesinden yükleyebilirsin.dedigini yaptım net framework tekrar yüklemeye çalıştım bu hatayı verdi..
Şu an sistemde kurulu olanı tamamen sil ve en yeni sürümünü nette bulup yükle..
Sen kurulu olan sürümden önceki bir sürümü kurmaya çalışırsan kurulmaz tabi.. Ayrıca eski kurulu olan en yeni en güncel olsa bile siliyoruz çünkü eksik dosyası veya hatası var, silip aynı sürümü kurmayı da deneyebiliriz ama silmişken en yeni sürümü kurmayı denemek daha mantıklı..
tamam saol arkdaşım..deniyorum sileyim yenisini yüklücem.
arkadaşım dedigini yaptım ama nafile yine aynı hatayı aldım:S
HİPNOZUMhttp://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details.aspx?familyid=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=o adresten indirdim onu karşıma bu çıktı yükleme yaparken..
sistem geri yüklemeyi dene ozaman
MS .net framework 3.5 yani son versiyonu kursan bile bazi programlar nadirde olsa eski 1 yada 2 yi istiyor bu programda bu sekilde olmus.
Devam etmeyi secsen bazen genede duzgun calisma imkanida vardir denemekde fayda var.
zaten 3,5 yükledim denedim sorun aynı yrn patrona sorayım bir saol arkadşlar..