Arkadaşlar bu günkü güncellemeler ne işe yarıyo
Bende güncelledim ama otomatik olduğundan hiç bakmadım. Yüklü Güncelleştirme geçmişinden bakabilirsin.
Microsoft, her ayın ikinci salı günü yayınladığı yamalar konusunda bu ay da bir güncelleme yapıyor. Gelen yamalar arasında beş tanesi yüksek öneme sahip olarak işaretlenmiş durumda. Bu yamalar Microsoft'un Office yazılım paketini, Internet Explorer internet tarayıcısını ve Windows işletim sistemini kapsıyor. Geri kalan üç yama ise Windows işletim sistemindeki bazı adres kandırma açıklarını kapatıyor.
merhaba, benim kafama takıldu arkadaş 11 demiş ama taratmama rağmen windows sadece 9 güncelleme buldu bende, bunun açıklaması ne olabilir ki? home premium kullanıyorum..
diğerleri Office güncellemesi olabilir. Microsoft un diğer ürünleri içinde güncelleme bakkıyor. Bu sebebledir. Benim çektiğim fotoya bakarsan Vista da 8, Office de 3 görürsün. Önceden de bir kısmı yüklemişti çünkü. Kısacası sorun değil bu, hangi güncelleme çıktıysa sende kuruyorsundur onu.
ona dikkat etmiştim fakat bende de office 2007 yuklu, bi de güncelemeleri arşılaştıracaktım fakat resim net gözükmüyor=D
http://img530.imageshack.us/img530/7479/ekranalntszz8.jpg
Yukarıdaki linke bakabilirsin. Foruma koyduğumda boyutları değişmesi sebebiyle anlaşılmaz durmuş.