Arkadaşlar evde cok eski bir bilgisayar var dizustu 1 haftadır bu bilgisayarda counter strike oynuyordum kasmıyordu şimdi cs ayarlarından goruntu ayarını d3d yaptım birşeyler oldu pc kasmaya başladı sonra kapandı cs. ayarı geri aldım opengl ye yine aynı sorunu yaşıyorum d3d ye çevirdim o zamandan beri cs kasıyor sonra kapanıyor.
Arkadaşlar Çok Acil Yardım
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 7
99 mesaj
Yardım eden yokmu sildim yükledim sorun devam ediyor
OP Üye
99 mesaj
Oyunun içinden abicim Grafik Driverini Guncelledm Yine Devam Ediyor Çıldıracam Ana Ekranda Başlıyor Kasmaya Daha Hiç Grafik Yokken 10 Saniye Sonra Çalışmayı Durdurdu Diyor Hangi Ayarda Olursa Olsun
Şuan kullanılan bilgisayarların %85'i OpenGL'yi kaldıracak kapasitede. En azından diğer görüntüleri düşürüp bu özelliği yükseltebilirler, daha verimli olur. Arkadaşın sorununun aynısı bir ara bende de oldu. Oyunu silip tekrardan yüklemek zorunda kalmıştım. Uzun zaman önceydi..Eski bir bilgisayarda birde üstüne ekran kartı onboard ise Open gl seçmek oyunu dondurur iyi yapmaz.
OP Üye
99 mesaj
Beyler anlatamadığı şey şu geri getirdim ayarları kasmaya devam ! Herhalde donanımsal bir sorun oldu diyecem ama normalde bir sorun gozukmuyor ? Artık allaha bıraktım ne denediysem olmadı bi format atmadığım kaldı onuda atmam :) asus bilgisayar pentium dual core , ekran kartı intelin bir ekran kartı buyuk ihtimalle işlemcinin ustunde