ARKADAŞLAR BEN BU PARDUSU 3 DEFA INDIRDIM TORENT İLE VE NERO 8 ILE YAZDIRDIM CD YE YAVAS SEKILDE AMA CD BOOT EDIYORUM BI TÜRLÜ KURULUM EKRANINA GECMIYOO ELINDE SAGLAM CD OLUP TA KURAN ARKDAS VARSA BANA KARGO İLE GÖNDEREBİLİR Mİ ÜCRETİNİİ ÖDEYECEGIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLACAGIMM [*<][*<]
ARKADAŞLAR ELİNDE ÇALIŞAN PARDUS 2008 OLAN VARMI ?
SAKARBOYY ABİ HEPİNİZDEN ALLHH RAZI OLSUNN GERÇEKTENN ADRES VERIYORUMM SARAYLAR MAH. OĞUZHAN CAD. ESEN HAN D:107 K:1 DENİZLİ HAKAN ATİK 0258 241 95 65 GÖNDERECEK ARKADAS BU NUMRAYA TEL AÇSIN KARGOYU GÖNDERMEDNE ÖNCE
ersinbakar da orada gonullulerden forumdan bakabılırsın .istanbulda isen ersın abının yanna gıt
yok abi denizlideyim adres verdımm sayfada sakarya boy arkadas gönderım demıiş ama cvp bekliyorum
FATİH BABACANN GERCEKTEN ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUMM İNAN VARYA HARBİ BABA ADAMSIN YARDIMCI OLAN TÜM ARKADAŞLARA İLGİLENEN KİŞİLERE TEŞ EDERİM CD LERİM SU AN ELİME ULAŞTII İSTEYEN VARSA BEN DE FARKLI ARKDAŞLARA GÖNDEREBİLİRMM
//// BİLGİ PAYŞLAŞTIKÇA GÜZELDİRRR /////
Fatih Bey ve sizi gönülden tebrik ederim.
Parduslu günlere..
Rica ederim ne demek önemli olan vatandaşın işi görülsün...
paylaşmayı sevenlere saygılar...
linux pardus kurulumlarinda bazen hata her zaman sorun yasanabiliyor pardusu yuklerken bazi ayarlar yapmaniz gerekiyor bunlari yukleme penceresinin altindaki secenekelrden gorebilirsiniz.
hangilerinin tam olarak degiseceginden emin degilim ama onlari yapmadna da pardus dogru durust yuklenemiyor.
pardusu guzel yapmislar ama ekran karti problemi olusuyor ilk zaman sonra kendisi duzeliyor. bende bisi anlamadim dogrusu ama internette problem ciakrtabilir.