arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bböyle
4gb pc ddr2 800 mhz cl6 memory
amd phenom 9650 quad core box sc 940 (amd+2)işlemci
sc 940 geforce 8100 ses lan d-sata ddr2
500gb 7200 rpm 16mb cache sata sv 35 seıes 7200.3
1gb ati radeon hd4650 pcı ex ddr2 dvı ı 128 bit
300wat atx nicro atx flex atx gümüş siyah kasa
sizce ekran kartıyla psu deyiştirmem gerekirmi ver bütçem 250
arkadaşlar gerekirmi?
ne açıdan gerekir mi? oyunlarda daha çok hız daha çok kalite ve performans tutkun warsa gerekir. ancak güncel oyunlar için yeterli bir sistemin var. ileride dx11 kartlar yaygınlaşıp ucuzladığı zaman biraz daha da para biriktirerek güzel bir kart ve psu ile değiştirmen daha mantıklı olacaktır.
ya ben şuan ki bütün oyunları oynamak istiyorum fakat yüksek kalitede olmasada olur
değiştirebilirsin ama bence biraz daha bekle.ekran kartın idare eder.ekran kartı fiyatları düşecek zaten.(2 aya kadar)
arkadasım ayrıca yüksek ayarda değiilde normalde oynamak istiyorsan o sistem sana fazlasıyla yeter.işlmcin quad core zaten.
hyr arkadaşlar ben bu konuyu ndn açtım derseniz ben seskiden açmıştım bi konu pc nasıl diye o pc de psu la ekran kartın çok dandik demişlerdi ben ondn açtım
Yahu siz hazır bilgisayar aldığınız için (yanlış hatırlamıyorsam), aynı bütçe ile daha güçlü bir sisteminiz olabileceği için öyle denmişti. Ekran kartı ve PSU yine zayıf, onda değişen birşey yok. Zayıf ama idare eder, bütün oyunları oynayabilirsiniz. Elbette daha iyisi olabilirdi.
teşekkür ederim yorumlar içişn arkadaşlar
Yük altında sorun çıkarmıyorsa değiştirmenize gerek yok. Ne zaman ki bilgisayar "restart" etmeye başlar, mavi ekran verir, o zaman ilk suçlu olarak PSU'dan şüphelenin. Tabi bu PSU ile yansıyacak elektrik faturası ekstra olarak size yansır, değiştireceğiniz düzgün bir PSU bir yılda kendini amorti eder bile belki.
hmm teşekkürler arkadaşlar
teşekkür ederim herkeze yeni yorumlara açığız
bu ekran kartının benimkinden farkı ndr
Performans olarak sizin kartınızdan epeyce ileride.