sukruege4770 im var çok mutluyum :Hayırlı olsun,Kartın performansını biraz anlatta testlere inanmayan arkadaşlara bir fikir vermiş olursun...
arkadaşlar hd4770 ve hd4830 arasında kaldım
- 1
- 2
YAW boş verin KöR e bu kadar dil dökseniz anlardı bunlar ne kör ne sağır.CAHİLLİK İŞTE
hd 4770 alsan tabiki daha iyi yeni teknoloji ile üretilmiş bunu sürekli sorgulamakta nerden çıkıyor anlamadım hd 4830 alınır mı artık ?
YasinCYAW boş verin KöR e bu kadar dil dökseniz anlardı bunlar ne kör ne sağır.CAHİLLİK İŞlaflarını bilde konuş Albert Einstein acaba donanımdan ne kadar anlıyorsun test çubuklarına bakıp renklerine göremi o zaman sen daha okul öncesi bi yaştasın laflarından bu anlaşılıyor acaba gerçekte yüzüne karşı kime söyleyebildin cahil gibi bir kelimeyi.
valla ben 4770 dururken 4830 alana ve almasına yardım eden herkeze gayet net söylerim
ATI süper F/P kartı yapmış 128Bit diye bazıları burun kıvırıyor bazıları neymiş 4850 den nasıl iyi olurmuş yok bunlar satış politikası falan diyenler var....adamlar karta GDDR5 ram koymuş aradaki açığı kapatmak için + eğer bu kart 256Bit olsaydı 4890 la kafa kafaya gidecekti...
kullanıcı testleri çıkmaya başlar o zaman 4770 mi 4830 mu gerçek çıkar ortaya...
yüksek çözünülüklerde baktığım testlerde'ki hepsini araştırdım sadece bir siteye değil 830 850 yüksek çözünürlüklerde 770 toz yutturmuş eğer benim ekran kartını almaktaki amacım net detaylar ve yüksek çözünürlükse bu karta alıpta aa gibi özelliklerde sıkıntı çekeceksem hiç kimseye önermiyorum.
YasinCYAW boş verin KöR e bu kadar dil dökseniz anlardı bunlar ne kör ne sağır.CAHİLLİK İŞBu kelimeleri kim için yazdın bilmiyorum ama, biraz sarfettiğin cümlelere dikkat et.
Şu an itibariyle, ekran kartı yenilemek isteyenler için HD 4830 yerine HD 4770 tercihi daha doğru olacaktır.Bu su götürmez gerçek.
arkadaşlar öneriniz için teşekkürler hd4770 tercihi daha doğru olcak internet kafeciyle vercez siparişi ne kadara gelir hd4770 psu 500 w yetermi 350 tl var ekran kartı+ram+psu
500 W hayli hayli yeter. Ancak, alacağın PSU kaliteli olsun. Thermaltake, tagan, Hıgh Power dan bir marka olsun.Ama 350 TL yeteceğini sanmıyorum.Lakin 50 TL daha eklersen yeter.
350 tl ye hd4770+psu+ram imkansızmı arkadaşlar
ram 1gb kingston ddr2 667 mhz var elimde 1 gb ekliyip 2gb yapacam
ahmet79 bu dediğin sapphire hd4770 modeli stokta yok ben izmire daha yakınım izmire gidip alırım stoklara ne zaman gelir bileniniz varmı hp 460w bu ekran kartı için yetermi
Hp 460w bu karta rahatlıkla yeter, kartı kapış kapış etmişler üç günde bitmiş:) 1 hafta içinde yine gelir stoklara, 1 gb ram daha eklersen bütçeni aşmadan hallerdesin...
ilginiz için teşekkürler 1gb ram alcam zaten bitek hd4770 gelsin ilk işim izmire gitmek olcak hd4770+460 w hp+kingston 1gb ram benim bütçeme uyuyor hepsinide vatandan alırım stoklara gelirse bana haber verebilirmisiniz
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... =OEMVGA&br=SAPPHIRE
unuturuz filan sen genede burdan ara sıra kontrol et.
bu linki kopyalayıp masaüstünde duruyo hergün girince bakarım
ya arkadaşlar hiç boşuna tartışmayın 4770 harika bi kart ben 5 gün önce aldım bana güvenin.
şükrüege hd4770i nerden aldın banada yardımcı olursan sevinirim
- 1
- 2