arkadaşlar...ben pc me format attırdım.iyi hoş da ben pc ye format attırmadan önce kendi klasörüme şifre koymuştum(pc nin kendi şifresi rakamla ya da sayıyla alakası yok...sağ tıkla + özellikler + genel + gelişmiş + dosya ve klasörleri şifrelemeyi "tick" yaptım(etkin).))ben bu klasörü formattan önce D ye atmıştım zaten...pc şimdi geldi.ancak ben D deki klasörümü masaüstüne alamıyorum.şifreleme kalkmıyor.ayrıca mp3 klasörümdeki şarkılarda hiçbi programda çalışmıyor.delirecem yardım edin.msn:speedrap00@windowslive.com isteyen mail atsın...[*<]
arkadaşlar hiç ilgim olmayan bi konu ile kaldım
İşletim sistemi id si değiştiği için şifrelenen dosyalar format atmadan önceki sistemin bilgileriyle giriş yapınca açılıyordu.
O dosyaları cd yada dvd ye bile çekemezdin.
Artık üstüne soğuk su içmenin zamanı.
Benim çok başıma geldi Geçmiş olsun.
PcMaKeRİşletim sistemi id si değiştiği için şifrelenen dosyalar format atmadan önceki sistemin bilgileriyle giriş yapınca açılıyordu.saol da ben pes etmem...eski ID kodunu nasıl yeni kodla değiştirebiliriz?olurmu?O dosyaları cd yada dvd ye bile çekemezdin.
Artık üstüne soğuk su içmenin zamanı.
Benim çok başıma geldi Geçmiş olsun.
:) pes etme sen ne güzel ama gitmiş o. O kadarını bilmiyorum. Şimdi biri çıkar windows id sini registry den değiştirebiliyorsun der. Yemiyor o yöntem.
Windows id si bir iki yere değil çoğu yere farklı bilgi kopyalıyor.
Kolay mı o korunan dosyayı ufak bir id değitirmeyle yapacaksın.
Windows kurulduğunda bir id atar rastgle artık o pc çökesi yada formatlanası o id kalır. Sistemde o id ile dosyaları şifreler ve çözer.
Fazla kasma derim.
PcMaKeR:) pes etme sen ne güzel ama gitmiş o. O kadarını bilmiyorum. Şimdi biri çıkar windows id sini registry den değiştirebiliyorsun der. Yemiyor o yöntem.tamam ilgin için sağol.artık yapcak harbi bşi yok.ben klasörü baştan yazcam gayri:DWindows id si bir iki yere değil çoğu yere farklı bilgi kopyalıyor.
Kolay mı o korunan dosyayı ufak bir id değitirmeyle yapacaksın.
Windows kurulduğunda bir id atar rastgle artık o pc çökesi yada formatlanası o id kalır. Sistemde o id ile dosyaları şifreler ve çözer.
Fazla kasma derim.