arkadaşlar hp mi lenovo mu karar veremedim yardım
Şimdi Lenovo ile ikinci HP iyi. HP'nin ekran kartı Lenovodan biraz daha iyi fakat HP'nin DV6 serileri biraz sorunlu. Şansına kalmış biraz ama ben olsam Lenovo'yu alırdım
İşlemci olarak Lenovo'nun işlemcisi 4 çekirdek, HP'ninki 2 çekirdek. Lenovo'nun işlemcisi daha iyi.
lenovo en mantıklısı lenovo al ama ekran kartı gt 540m deılde da ustu bişi olursa bulabılırsen onu al
bu fiyat aralığında lenovo dan z serisi yerine daha performanslı ve dolby destekli anakartı sayesinde optik çıkışla surround ses aktarımı da yapabilen y570 serisine bak + ssd disk ile önemli bir performans alırsın
Lenovo daha iyi diyebilirim,Ama model olarak y570 bulabilirseniz daha iyi olur,Onun dışında Arkadaşlarımın hplerinde gördüğüm kadarıyla bayağı bi ısınma sorunu söz konusu,Kendi lenovomda ve 1-2 arkadaşımın lenovosunda böyle bir sorun yok. (yurtta kaldığım için her türlü cihaz var burda :D )
bence lenovonun bu serisini de bi düşünün derim...
http://www.notebookadresi.com/le ... ebook-urun1355.html
i7 li hp al arkadaşım,lenowo diyenler halt etmiş.....
deneyin bakalım o hpyi bariz fark var lenowo ile,yalnız ordaki model değil 2gb harici ekran kartlı olanını al..
zaten bu lenowo acayip bir alet,iyi desem değil kötü sesem haksızlık olur,öyle aralarda takılıyor.........
hp dv6 kasalarda harikalar sen kimseye bakma....