OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Bu işler feyk kardeşim feyk artık şu Hülya Aşer benzeri resmi geçin yeni bir şeyler bulun
hatırladığım kadarıyla daha önce forumda bu (ve benzeri olan bi kaç tane daha var) verilmişti...
bu cok cok cok onceden beri var, yemezler artık. yenilerini bulman lazım
elaziglibu cok cok cok onceden beri var, yemezler artık. yenilerini bulman lazım
beyler yaşlandık artık biz... boyle seyler yapmayın
Allah'tan yeni sekme de açıldı ve sadece sesi duydum.
sesi aç dediği için bilmiyordum ama yinede sesi kıstım..böyle şeylerde tersini yapcan zamanında jingle bells in tersten çalınışından baya bi etkilendim:)
LordBusakalp var kalp :
korktum ama
tam uyku moduna geçerken açtım bayağı korktum ben bunu daha önce 3-4 defa gördüm
erdem187sesi aç dediği için bilmiyordum ama yinede sesi kıstım..böyle şeylerde tersini yapcan zamanında jingle bells in tersten çalınışından baya bi etkilendim:)Evet bende bu taktiği kullanıyorum.Sesi her zaman kısıyorum.Bunu biliyordum zaten cep telefonuna bile koydum bunu.Erdem gibi bende bir şarkının tersini dinlerken bir çığlık gelmişti.
Şu ana kadar bir tek o dinlediğim şarkıdan korkmuştum.(Ne yalan söyliyim saat bayağı geçti ve hopladım yerimden)Şarkı ilgimi çekmişti.Tersten dinlenince müslümanlara küfür ediliyormuş.
yozangatam uyku moduna geçerken açtım bayağı korktum ben bunu daha önce 3-4 defa gördü3-4 defa görünce ben hayatta korkmam. Bir kere cinnet filmi vardı ondan korkmuştum ama daha sonraki izleyişlerimizde normal bir filim izliyormuş gibi izledim.