s.a
arkadaşlar 2 işlemcide aynı fakat tray yazıyor sonunda ve fiyatı digerinden düşük bu neyin nesidir ?
[url=]INTEL E7500 CORE2 DUO 2.93 GHZ 3MB 1066 MHZ 775P[/url] 203 TL
[url=]INTEL E7500 CORE2 DUO 2.93 GHZ 3MB 1066 MHZ 775P TRAY[/url] 178 TL
arkadaşlar ilk defa görüyorum işlemcide " tray " ?
tray fansız işlemcidir 1 yıl garantisi var tabi o 1 yılda yalan oluyor garantiye yollayınca kullanıcı hatası diye çöpe atıyorlar. artık kolay kolay bozuk işlemci çıkmıyor ama çıktımıda çıkıyor.
inteldede kabul etmedilerdi işlemci asla bozuk olamaz diye aynı seriden 4 tane vardı 2 si açılmamış hepsini yolladım 3 paket bozuk 1 tane cpu sağlam çıktı. kapalı kutudanda bozuk çıkınca mecbur kalıp değiştirdiler bire bir hiç konuşmadan. tray işlemciye bulaşma asla zorda kalmadıkça bulaşırsanda olacakları göz önünde bulundur 35lira için deymez o kadar riske.
hadi ya bende ilk defa gördüm bi bilgim olmadıgı için konu açmak zorunda kaldım bilgilendirdigin için teşekkür ederim canımsın :)
tray fansız işlemcidir 1 yıl garantisi var tabi o 1 yılda yalan oluyor garantiye yollayınca kullanıcı hatası diye çöpe atıyorlar. artık kolay kolay bozuk işlemci çıkmıyor ama çıktımıda çıkıyor.güzel bilgilendirme yeni bir şey daha öğrendim...inteldede kabul etmedilerdi işlemci asla bozuk olamaz diye aynı seriden 4 tane vardı 2 si açılmamış hepsini yolladım 3 paket bozuk 1 tane cpu sağlam çıktı. kapalı kutudanda bozuk çıkınca mecbur kalıp değiştirdiler bire bir hiç konuşmadan. tray işlemciye bulaşma asla zorda kalmadıkça bulaşırsanda olacakları göz önünde bulundur 35lira için deymez o kadar riske.