Merhabalar arkadaşlar.Ben şuandaki oyunları sorunsuz oynayabileceğim bir ekran kartı ve işlemci istiyorum.Oyun pcsi toplama yapıyorum da en önemlilerinden tabii ki işlemci ekran kartı.İşlemci AMD mi Intel mi alsam karar veremedim.Intel i7'ler çok pahalı gözüktü.Ekran kartı da şuanki oyunları sorunsuz oynayabileceğim bir ekra kartı bulmak istiyorum.Yardım ederseniz sevinirim...
Arkadaşlar İşlemci ve Ekran Kartı hakkında yardım.
bütçeni belirt sana kasa toplayalım alıcaksan monitörde söyle onuda önerelim
Yok aslında benim pc var sadece ekleme yapıcam.Ana kartım ASUS zaten güzel o.İşlemci,ekran kartı ve ram arıyorum oyun performansı almam için.Oyun pc'si istiyorum yani yardım ederseniz sevinirim :))
tamam da öyle kafadan olmazki sistem bileşenleri bütçeye göre seçilir anakartında varmış zaten sistem özellikleri yaz bi bakalım
Yok aslında benim pc var sadece ekleme yapıcam.Ana kartım ASUS zaten güzel o.İşlemci,ekran kartı ve ram arıyorum oyun performansı almam için.Oyun pc'si istiyorum yani yardım ederseniz sevinirim :))Asus da hangi asus, modeli ne :) İşlemci amd mi destekliyor intel mi? İşlemci + ekran kartı + ram alacaksanız zaten komple bilgisayar almış gibi oluyorsunuz. Bir de evet bütçe ne kadar? Aylık geliriniz 1000 liraysa alabileceğiniz performans arabası başkadır, 30 bin liraysa bambaşkadır ;)
Anakartım MSI ; MS-7529 - VERS : 1.1 yazıyordu kasayı en son açtığımda aslında program da yükleyebilirdim neyse kasanın içini temizlemiş oldum.İşlemci-ram-ekran kartı ile ilgili bütçe derseniz 800-900'e kadar olur.Şimdiki sistemi özellikleri;
İşlemci:Intel Core 2 Quad 2.33 ghz
Ekran kartı : Nvidia GeForce 9800 GT
Ram: 3 GB
Sadece bir fikir. Ama bence şu anki sisteminiz öyle çok kötü değil. Ekran kartınız güzel. Tamam DX11 desteği yok ama DX10 için alınacak en iyi kartlardan hala. Çoğu oyunu da açarsınız sanıyorum halihazırda. Bence hemen feda etmek yerine sistemi bir süre daha bekleyin, daha da eskisin bilgisayarınız. En azından ben öyle yapardım bu parçalarla. Yine de tercih konusunda fikirler gelecektir arkadaşlardan.