asus m50vm serisi laptop um var.
pes 2010 oynarken belli bi süre normal şekilde oynuyorum.daha sonra takılmaya başlıyo.Bi de aşırı derecede ısınma oluyo ve fandan hava çok az gelliyo? arkadaşlar bu takılma neden oluyo fandan kaynaklanabilir mi? Bi yardım edinn lütfenn..
Duo T9400 2.53 ghz işlemci
4 gb ram
1 gb nvidia 9600M GS ekran kartı var
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Öncelikle kafayı yeme :) Laptopun alttaki hava giriş çıkışlarını acık tut oynarken kucağına koyarak oynama hava giriş çıkışları engelleniyor.Ayrıca Pes ağır bir oyun PC nin kasması normal...
ekran kartın ve ram'in sorun çıkarmaz ama işlemci hızından bahsetmemişsin PES2010 çok fazla işlemci harcayan bir oyun onun ısınmasından dolayı yavaşlatıyor olabilir
İşlemci İyi Aslında Pes İçin Yeterli Ama Makine Zorlanıyor Belliki Isınma Oluncada Tüm Parçalar Az Performans Veriyor Oyunda O Yüzden Dönüyor...
Gece 3:00 Da Cıkar Hiçbişey Olmaz:D
sağolun arkdaşlar ama önceden hiç olmuyodu diğer oyunları denedim onlarda da takılma oldu
zaman geçtikçe programlar oyunlar kurarsın silersin vs. kayıt defterin şişer bu başlı başına yavaşlama sebebidir + başlangıçta çalışan veya arka planda çalışan gizli çalışan uygulamaların artar bunlarda fazladan ram ve işlemci harcanması demektir
tüm bunlar pc'de yavaşlama ve oyunlarda kasma sebebidir
Öncelikle bu programı indir, kur ve oyuna başlamadan önce çalıştır. Performans iyileşmesi yaşayacağından emin olabilirsin.
İkinci olarak bir notebook cooler almanı tavsiye ediyorum. Özellikle yaz aylarında çok işine yarayacak bir cihazdır.
Üçüncü olarak hava giriş ve çıkışlarını temizle (garantin devam ediyorsa içini açmadan yap), notebook un rahat nefes almasını sağla.