Arkadaşlar herkese selam 6 dvd yazık oldu harcadıgım zaman cabası amavelakin konu şu elimde orjinal vista var onun 1 adet yedehini almak istiyorum ve yedehini alıyorum ama bilgisayarı yeniden başlatıgımda dvd de başlamıyor kullandıgım program nero yaptıgım işlemler bıosdan da başlatım f11 denedim ama olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.....
Arkadaşlar kanser oldum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
357 mesaj
VISTANIN YEDEGINI ALMAK ISTIYORSAN CLONE DVD KULLANA BILIRSIN. BUNUN DISINDA NERO YADA RAXIO YAZILIMI KOPYALAMADA BOT EDEMIYOR.
OP Taze Üye
3 mesaj
Arkadaşım Filim de Başka bişe kopyalamıyo biraz acıklarmısın bu forum da yardım etecek başka gimse yokmu...
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj
clone cd ile kopyala demiş tamam kopyalar
nerodan da yapılır başlangıç cd si oluşturarak yapmayı dene.
Son Düzenleme: asimileci ~ 10 Temmuz 2007 12:39
Yıllanmış Üye
114 mesaj
ozzeybekVISTANIN YEDEGINI ALMAK ISTIYORSAN CLONE DVD KULLANA BILIRSIN. BUNUN DISINDA NERO YADA RAXIO YAZILIMI KOPYALAMADA BOT EDEMIYOR.ÖZZEYBEK ARKADAŞIM NERONUN BU İŞLEMİ YAPAMADIĞINI SÖYLEMİŞ AMA BEN ONA KATILMIYORUM.NERODA DOĞRU SEÇENEK ÖNEMLİ VE KULLANDIĞIN BOŞ CD TABİKİ CD DE HATA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK NERODA
Kİ KOPYALAMA SEÇENEĞİN ÖNEMLİ VERİ DVD Sİ YARAT VEYA KALIBI DİSKE YAZDIR SEÇENEKLERİNİ KULLAN VE YAZIMDAN ÖNCE DİSKTEKİ VERİLERİ DOĞRULA SEÇENEĞİ İŞARETLİ OLSUN EĞER DOĞRULAMA YAPARKEN Bİ TANE BİLE HATA VERİRSE OLMADI DEMEKTİR
vista bootmgr dosyasının düzenlenmesi ile nerodada sorun çözülüyor ama hiç uğraşmayı denemeyin derim sadece boşa zaman kaybıdır.clone dvd ile gayet kolay işlem yapılabilmektedir.yada hiçbirşey olmadı direk bir klasör aç içine olduğu gibi ne varsa dvd'de kopyala vlite ile iso formatına çevir sonrada nero ile yaz sorun kalmayacaktır.