arkadaşlar live messenger çalışmıyo

power06
06-05-2007, 14:45   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj

internetten multi messenger 8.1 diye bi program indirdim messengeri çoklu açabilmek için sonra baktım ki kaspersky anti virus her seferinde onay istiyor sinirlendim ve dediğim programı silmeye karar verdim ama denetim masasında program ekle kaldırda öyle bir program yok bende tutttum setup dosyasını ve ilişkili bir kaç dosyayı sildim daha sonra yine messengere bağlanmak istediğimde bildiğimiz klasik bağlantı hatası uyarısını verdi ardından kesin çözüm olsun diye program ekle kaldırdan live messengeri kaldırdım sonra yeniden yükledim ama 2. yüklemeden sonra da sürekli hata veriyor sorun gider diyorum o da tam olmuyor belki proxy ayarlarınızda sorun vardır felan diyor kilitlendim kaldım ne olur yardım edinEmin değil

BOOMFUNKMCS
06-05-2007, 18:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

live messenger i çoklayacak en uygun program live plus! tur.programı kaldırmak için ilişikli sanıpta sildiğin dosyalar demekki silinmemeliymiş ki sen tekrar yükleme yaptığın halde program çalışmadı.messenger li ilgila zannedip sildiğin dosyaların isimlerini verebilirsen derdini belki daha iyi anlayabiliriz.

black_flood
06-05-2007, 19:19   |  #3  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

sistem geri yükleme çözer sorununu dosyaları sildiğin günün bir önceki tarihine yükle sistemi düzelir.

ffaaxx
06-05-2007, 23:49   |  #4  
Taze Üye
7 mesaj

Sistem geri yüklemen yoksa format cd.ni tak tamir et derim ben ayrıca sana Your uninktaller porgramını öneririm Vista ile uyumludur. Bildiğim en iyi proğram kaldırma aracı ve yanında birçok özelliği var onu bul indir bir daha ki sefere böyle uğraşmak zorunda kalmazsın ayrıca sen Vista'nin messenger dosyalarını silmişsin haberin ola sevgiyle kal

ffaaxx
06-05-2007, 23:52   |  #5  
Taze Üye
7 mesaj

yanlışlık için üzür dilerim proğramın adı your uninstaller

PcMaKeR
08-05-2007, 03:07   |  #6  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
ffaaxx
Sistem geri yüklemen yoksa format cd.ni tak tamir et derim ben ayrıca sana Your uninktaller porgramını öneririm Vista ile uyumludur. Bildiğim en iyi proğram kaldırma aracı ve yanında birçok özelliği var onu bul indir bir daha ki sefere böyle uğraşmak zorunda kalmazsın ayrıca sen Vista'nin messenger dosyalarını silmişsin haberin ola sevgiyle
tamir etmek için sadece çöken windowsu düzeltebilirsin. live messenger gibi programları düzeltemezsin. win32 tip programlardır ve  dos modunda düzenleme yapılamaz...