Arkadaşlar bu sistem srysis kaldırırmı ???
Pentium D 3.0Ghz
2GB Ram
1 Gb ekran kartı 128 bit
lütfen cvplarınızı bekliorum eger kaldırmassa ne eksik söleyin bekliorum !!
Arkadaşlar bu sistem srysis kaldırırmı ???
Pentium D 3.0Ghz
2GB Ram
1 Gb ekran kartı 128 bit
lütfen cvplarınızı bekliorum eger kaldırmassa ne eksik söleyin bekliorum !!
valla kardeş benım ıstemde aşağı yukarı bole crysıs ı rahjat oynadım 2 yı çok kasıodu oynarsın heralde
oynatır yaf benım ben bu sıstemde oynadıysam ıntel pentıum e2160 ıslemcı 3 gb ram 1 gb ekran kartı 64 bıt:d
sadece minimum ayarda oynarsın orta ayarlarda bile kasar
GT220 Synergy GDDR2 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX10.1 Ekran Kartı bu olabilir tam bilmiorum
bu yuksek çozunurlukde oyun oynama hevesını ılk burda ogrendım bugune kadar ben hep en dusuk sevıyede oynuyodum :D
:)) ya bu oyun için hangi ekran kartı modelini önerirsiniz 1gb lik olsun
Ben 3 sene öncesine kadar İntel dual core işlemci ve zotac 9500 gt 1gb 128 bit ekran kartı ve 2gb ddr2 800mhz ram ile 160 gb harddisk ile crysis 1i orta ayrlarda oynuyordum ama sık sık takılmalar yaşıyodum
faceman doğru sölüyo 1gb ram le bile full ayarda oynarsın hata 256lık ekran kartı tak full ayrdam oynarsın heyallahım ya faceman sen uçmuşsun anlaşıldı pilotsun :D sırf bütün ekran kartları işlemciler crysis için bu kdar co ksatılıyor ve değiştirlyr 128 bit ekran kartıyla ancak orta ayarda anca oynarsın kapiş.)
dalga geçme al sana sistem gereksinimleri bilmeden konuşma bir daha :
ram:xp 1 gb vista:1.5 gb
ekran kartı:256 mb 6800gt
önerilen:core2duo,2 gb ram,geforce 8800 gts
not:arkadaşımla pentium 4 pc de crysis 1 kasmadan alt seviye oynadık bu adam orta seviye kasmadan oynar
Oynayamaz Kardeşim oynar ama nasıl oynar takılmalar sık sık lur hele kaalablık ve grafiğin yoğun oldugu yerlerde co kteklemeler olur bunada oynamak denmez Sen ssiteme ne aldanıyorsun :) Gta 4ün mininmum sistem isteği 256 mblık ekran kartı ama ben bir pcde 512mb ekran kartı ile mininmumda 8500gt 512mb ile kasa kasa oynuyodum minimumla Öle sistem gereksnmne cokda aldanmıycan o sistemle highe cıkamaz bileki very highe nasıl cıksın :D
crysiste aynı sorunlar olamazmı kzuenim pc core 2 duo 2.2 e4500 işlemci 2gb ddr2 800mhz ram ve 1gb x1650 ama yinede orta ayarlarda anca oynatıyodu :)
bak bnm sattığım sistemle crysis 2yi ful layarda oynadım 9800gt ekran kartlı olan ile... ama crysis 1 de very high az da osla takılmalar oldu yani crysis1in sistemi daha güclü ort ayar da aksarak oynar 1kere bile takılmadan kesntisiz orta ayarda oynayamaz