Arkadaslar Benim Pc Vista Ben Extrem Pes 2011 Fifa 2011 gibi oyunları pc ye yukluyorum gayet kasmadan
oynanıyor onların boyutu 9 10 gb gidiyorum bi araba yarası acıyorum most wanted araba gıderken surekli kasıyor :S
İsletim Sistemi:Windows Wista Bussiness
Ram:1024 Ghz 2.0
İntel 945 excepsiet Family
Ekran Kartı 256
arkadaslar Lütfen Yardım Edin İceri Bi Zahmet
Arkadaşım başlıklara biraz daha dikkat... En azından sorununu özetlersen daha hızlı yardım gelir ;)
Şimdi işlemcin nedir ? Ekran kartın nedir ? Bunları bilmeden yapılabilecek yorumlar pek sağlıklı olmaz...
Ram miktarın çok düşük vista zaten o rami tek başına sömürür...
Birde kasılmadan oynadığın o oyunlar daha çok işlemcine yüklenir işlemci iyiyse pek sorun yapmazlar...
Ama araba yarışlarında iş değişir ;)) Artık yük gpu'ya binmeye başlar... Eğer ekran kartın zayıfsa ne yap ne et randıman vermez... Sen sağa kırarsın ama araban daha bir önce ki hamlen olan sol tarafa yeni geçmiştir. :D
Sistem özelliklerini belirtirsen daha sağlıklı cevaplar alacaksın... Eğer elinde ki cihaz laptop ise zaten yapacak pek birşey yok... İdare edeceksin demektir....
Arkadaşlar acilen vista regedit ayarlarının tamamını yazabilir misiniz? her yerde xp var vista yok..
yaklaşık boyutu 14 mb olan reg dosyasının sana ayarlarını yazsak ne olur yazmasak ne olur. ????
nicin istiyorsun.
????!!!! regedit ayarları belli kombinaswyon ve veri içeriri dosya yönetşm faaliyetlerinden bilgisayardaki kullanıcı ayarlarına kadar bir çok bilgiyi barındırır. Bazı noktalartda msn ve benzeri yan bilgileride barıdnrırı bu nedenle reg ayalarının tamamı sana neden lazım onu söyle..!!!!?????