eyw çok sağolun .
Arkadaşlar lütfen yardım . Yeni PC alıcam
- 1
- 2
pdf'den baktığını yazmıyrdu bende sandımki msi sayfasından bakıyorEvet medion :) verdiği Resimlerde iyi bakarsan pdf başlığında yazıyor :) ve verdiğim yerdede.
zaten sen bakmışsındır MAX 1333 MHZ DD3 destekli yazmışsın 1600 MHZ desteklemiyor sanırım
destekleseydi yazardın sonuç 1333 MHZ ram.
Kolay gelsin.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (247237) ~ 19 Aralık 2012 04:46
pdf'den baktığını yazmıyrdu bende sandımki msi sayfasından bakıyor
zaten sen bakmışsındır MAX 1333 MHZ DD3 destekli yazmışsın 1600 MHZ desteklemiyor sanırım
destekleseydi yazardın sonuç 1333 MHZ ram.
Kolay gelsin.Aynen.Anakartın tipini hiç sevmedim :) Eski anakartlara benziyor zatede desteklediği mhz dende eski olduğu anlaşılıyor.
Burda bi sistem topladım resimde sitesi var istersen bir göz atabilirisn verdiğin pc fiyatına yakın olsun diye bu Kadar yaptım.Eğer Ramı 1600 yaptın dersen stede en fazla 1600 vardı :) ve anaakrtın OC siz max 1600 destekli ama sen 2133 destekli ram alıp eklersen OC ile destekşiyor max.
Not :Bilmediğim bir site oyüzden güvenilirliğine daranti veremem.(bildiğim alman sitesini hala bulamadım/Mediamarkda Bilgisayar parçaları yokdu hazır kasalar vardı ve iyi değildi ordan yapamadım.
Usta ben ilk konuya yazdığım 2.ci PC alıcam gördüğün gibi 1.333 MHz i5Core 4 gb DDR3 ram 2 Gb ekran kartı 1 tb harddisck . Şimdi ben bu pcyi alırken 2 tane 8 lik ram alıcam takıcam senin dediğin gibi bu anakarttada alıdığım ramlar bu 1.333MHz yi max yapabilirmi yani hızlanma şansı varmı 16 Gb ram taktğımda ?
Yani ben 2400 destekli ram aldığımda Max yaparmı MHz yi ?özelde de bildirdim ama yine diyeyim.
Senin Anakart MAX 1333 mhz Ramleri destekler ve hızını yükseltemezsin.2400 mhz Ram desteklemesi için 2400 mhz destekli bir anakart alman lazım ve Şuan OC siz şekilde otomatik takınca çalışan bir 2400 mhz li anakart yok.
- 1
- 2