Arkadaşlar bugun 2. kez açıyorum bu konuyu. cevapsız kalıyor ! lütfen bari bad company 2 oyundaki ayarlarınız söyleyin ona göre ayarlayım. biliyorum bi ayar yüzünden kasıyor çünkü önceden gayet iyi oynuyordum win7 den sonra kasıyor feci. ekran kartım güncel. sistemim hepsi yetiyor ama sorun ne :S
Arkadaşlar lütfen yardım
- 1
- 2
1 gb kingston ddr2 ram
atı hd radeon saphhire 5670 1 gb ddr3 (dx11)
amd athlon II x2 procceosser 2.70 ghz
güç kaynağımda 450 w. ( bu sistemle xpde dehşet oynuyordum şimdi win7 ye geçtim sırf dx11 desteğini alabilmek için ama nafile. dx9 olarak değiştirdim oyun ayarlarında. ama dehşetül vahşet sonuç)
[WindowSettings]
Width=1360
Height=768
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=true
[Sound]
Quality=low
VoipEnable=true
[Graphics]
Effects=low
Soldiers=low
Vehicles=low
Overgrowth=low
Undergrowth=low
StaticObjects=low
Terrain=low
Shadows=low
Bloom=false
HSAO=true
MSAA=0
Water=low
MainQuality=custom
Texture=low
DxVersion=9
Aniso=3
Detail=low
Renderaheadlimit=2
not( width ve height-e kendi ekran cozunurluyunu yaz)
sende bazi seyleri degise bilirsin dxversionu 11 yap
Belgelerim-BfBC2-settings-ini ye bunlari yaz
Ben 1.80ghzlik islemici 512mb ekran karti ile kasmadan oynuyorum benim sistem kotu ama sende daha iyi low-u medium veya high olarak degisebilirsin
Bazilarin medium veya high olarak degistir mesela soldiers ve effecti medium yap
grafikler bu ayarlarda senin sistemin icin cok iyi sayilmaz ama benim sistemim icin cok iyi
[WindowSettings]
Width=1360
Height=768
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=true
[Sound]
Quality=medium
VoipEnable=true
[Graphics]
Effects=medium
Soldiers=medium
Vehicles=medium
Overgrowth=medium
Undergrowth=medium
StaticObjects=medium
Terrain=medium
Shadows=medium
Bloom=false
HSAO=true
MSAA=0
Water=low
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=9
Aniso=3
Detail=medium
Renderaheadlimit=2
sistem soyledıgın oyunlar ıcın orta sevıyeye yakın sadece ram konusu harıc 1 gb ram win7 kasar o cok normal zaten calısmak ıcın win7 en az 700mb rama ıhtıyac duyar eger kasma prblemı kalksın ıstıyorsan ramı en az 3 yapmalısın
Hmm sorun bu yani değil mi ? Windows 7 yüksek rame ihtiyaç duyuyor. xpde böyle birşey olmadığı için kasmıyordu. peki anakartım biraz eski yani ddr2 ram kabul ediyor bende kide 1 gb kingston 667 mhz. bi slot daha var buna ben aynısında 2 gb daha takviye yapsam sorunum azıcık azalır mı ?
ram e takviye yap ondan sonra duzelir.windows ortalama 1 gb kullanir siz oyun oynamaya baslayinca 1.80 kadar cikar sizdeki ram de 1 gb olduguna gore kapasitenin disina cikmis oluyorsunuz.ram takviyesi yapinca 64 bit windows 7 kur daha hizli ve performansli.
- 1
- 2