Arkadaşlar LÜTFENNn Yardım Edin!
Bununla oyunlarda performans alamazsınız. Kısıtlı bütçeniz varmış, bugün forumda bir konuda Lenovo vardı. Hayli uygun fiyatlı ve oyun için uygun. Durun bi bulalım...
Ayrıca; eğer dizüstü bilgisayar mutlaka almanız gerekmiyorsa masaüstü bilgisayar alın. Bütçenize göre oyun oynayabileceğiniz çok güzel alternatifler üretilebilir.
Ekleme: Oyun için bakacağınız aletin o Lenovo'nunkiler gibi özellikleri olması lazım. Forumdaki Dizüstü bilgisayarlar kategorisine de bakın. Hayli fikir verici soru ve cevap bulabilirsiniz.
Not: Yamalı bohça gibi oldu bu cevaplar, kusura bakmayın.
ARkadaş benm oynıyacağım oyunlar o kadar bilgisayarı kasan oyunlar deil ikv ve pes 2009 vb oyunları açsın yeter bu demin önerdiğim bilgisayar açmazmı?
Arkadaş, o bilgisayar PES 2009'u oynatmaz.
teşekkürler arkadaş o lenovo güzelmiş baya ama onu kullananlardan bide nasıl olduğunu sormak lazım dimi ? :)
Tabi ki almadan önce araştırmak lazım.
arkadaş sen bana 4 5 yıl kullanabileceğim oyunları ii açan güzel bir laptop söleyebilirmisin ? demin önerdğin lenovo uyarmı bana
4-5 yıl çok uzun bir zaman. Kim öle kim kala. Yalnız uzun süre, 2-3 yıl gidecek bir sistem için kesenin ağzını iyice açmak lazım. O linkte Toshiba var, epey uzun süre götürür. Bir diğer alternatif de Samsung. Sorunuzun cevabı o linkte var.
Bu da uzun süreli gitmez, ve oyun performansı düşüktür, ekran kartı nedeniyle. Detay vermemişler ama muhtemelen FSB hızı ve ram frekansları da düşüktür. O Lenovo'nun fiyatından aşağısı pek kurtarmaz sizi; ucuz etin yahnisi yavan olur.
allah razı olsun kardeşim fazla bir bilgim yoktu yardımcı oldun bir sorum daha olacak peki bu lenovoların tamiri parçası vb şeyleri nasıl yhani bi arıza veriyormu kullanan arkadaşlar var ise lütfen sölesinler
mosnter tavsiye ederim. www.focusbilgisayar.com da bi bak. free dos işletim sistemli modellerini tercih edersen ucuza bulabilirsin. çoğu modelde her oyunu ve programı açma garantisi var
Pek problem çıkacağını sanmıyorum. Fakat ben size illa ki Lenovo'yu alın demiyorum. Fiyat olarak en hesaplı o civarda birşey olmalı alacağınız oyun oynatacak bir bilgisayar demek istiyorum. Forumda dizüstü bilgisayarlar kısmında başka markalar, modellerle ilgili hayli yorum var... Fakat o Lenovo o fiyata çok iyi. Hatta şaşırmıştım ilk görünce.