SAMSUNG 21,5'' S22B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR bu nasıl iyimidir yada arkadaşlar 350tl kadar hdmı çıkışlı monütör önerirseniz sevinirim
arkadaşlar monütör yardım
SAMSUNG 21,5'' S22B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR bu nasıl iyimidir yada arkadaşlar 350tl kadar hdmı çıkışlı monütör önerirsenizseçtiğin monitör gayet iyidir. ama ben bunu tercih ederim. özellik olarak aynılar ama bu da ince ve daha şık duruyor.
PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR:http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ils.aspx?I_ID=63281
Son Düzenleme: zafer. ~ 02 Temmuz 2013 16:38
abi nedenini sorsam ben tecrübe sayibi deyilim ama sanki samsung daha iyi deyilmidir bana kısadan acıklama yapsan çok iyi olur bi yardım etsen iyi olur bide abi eyer müsaitsen sana bişey daha sorucam
Samsun eskiden çok iyiydi ama şuan model olarak hiç bir geliştirme yapmıyor kendinde sanki piyasadan ufak ufak çekilmenin peşinde monitör anlamında ama Aoc asus viewsonic philips sürekli yeni modeller yeni şeyler deniyor buda onları piyasada daha mantıklı bir seçim haline getiriyor almak istediğin monitörü kullanıyorum şuan memnunum problem yok şekli şemalide güzel :)
abi benim sistemi vatan dan hafta sonu indirimiyle alsam kaça gelir bana bi hesap yapsam çok sevinirim çünkü eksende istediklerim yok bazı şeyler ve parçalar bu
ASUS Z87-A INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART
INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA
CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM
SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
ve abi ekran kartı zodac mı asus mı yoksa gigabyte alıyım sen onun fikrini ver ve son istehim senden bunları vatandan alsam hafta sonu indirimle kaça gelir
abi nedenini sorsam ben tecrübe sayibi deyilim ama sanki samsung daha iyi deyilmidir bana kısadan acıklama yapsan çok iyi olur bi yardım etsen iyi olur bide abi eyer müsaitsen sana bişey dahadediğim gibi özellik olarak aynılar. aralarında fark yok. ben şekil olarak philips monitörü daha çok beğendim. senin seçtiğin monitörün 23 inç versiyonunu kullanıyorum. biraz kaba ve kalın bir monitör. kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin.
abi benim sistemi vatan dan hafta sonu indirimiyle alsam kaça gelir bana bi hesap yapsam çok sevinirim çünkü eksende istediklerim yok bazı şeyler ve parçalar bubu sistem hafta sonu 1650 lira tutuyor. ekran kartı hangi modeli düşünüyorsun?ASUS Z87-A INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART
INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA
CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAMSEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
ve abi ekran kartı zodac mı asus mı yoksa gigabyte alıyım sen onun fikrini ver ve son istehim senden bunları vatandan alsam hafta sonu indirimle kaçaSon Düzenleme: zafer. ~ 02 Temmuz 2013 16:59
abi gtx770 ama asus mu zodac mı gigabyte ona sen daha iyi bilirsin
abi gtx770 ama asus mu zodac mı gigabyte ona sen daha iyibunu alırsın. ikisinden de daha hızlı ve 100 lira daha ucuz.
GİGABYTE GTX 770 O.C. WİNDFORCE 3X:http://www.teknobiyotik.com/dona ... es-ekran-karti.html
çok teşekkürler abi her zman yardımcımız oluyosunuz saolasınızz.....
bende bu monitörden var kesinlikle çok kaliteli ama tek kötü yanı dokunmatik yüzeyde ışık yok.Bu da karanlık olunca kötü oluyor.Ama o kadar büyük bir sorun değil bence :)seçtiğin monitör gayet iyidir. ama ben bunu tercih ederim. özellik olarak aynılar ama bu da ince ve daha şık duruyor.
PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR:http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ils.aspx?I_ID=63281