Arkadaşlar bende orjinal bc2 var sıkıntı olmadan oynuyordum fakat geçen gün giriş yaptığım da orjinal oyun kodunu istedi kutuda kini girdim her zaman ki gibi ama olmadı yanlış dedi ne zaman giriş yapsam burada takılı kalıyorum oyuna giremiyorum ama ea account ve origins hesaplarına erişebiliyorum fakat oyuna giremiyorum yardım edebilir misiniz lütfen
Arkadaşlar sıkıntı büyük :S (bc2 hesabım)
Arkadaşlar bende orjinal bc2 var sıkıntı olmadan oynuyordum fakat geçen gün giriş yaptığım da orjinal oyun kodunu istedi kutuda kini girdim her zaman ki gibi ama olmadı yanlış dedi ne zaman giriş yapsam burada takılı kalıyorum oyuna giremiyorum ama ea account ve origins hesaplarına erişebiliyorum fakat oyuna giremiyorum yardım edebilir misiniz lüSen hd4.... serisi olan arkadaştın deyilmi ?
cdkeyin banlanmış olabilir ea müşteri temsilcileriyle bi görüş(ingilize) neden dersen benim de bf 3 e girmiyordu hile yapanları banlarlar ken arada bizide kaynatmışlar, durumu anlatıp (google ceviri ile) biraz onlar araştırdıktan sonra keyi geri verdiler.
ama senin keyini biri pc den alıp kullandıysa o konuda yapacak birşey yok.
If you are getting the "Bad Company 2 key already in use" error, please head over to help.origin.com or support.ea.com to chat a member of our Customer Experience team. You can also do this through your Origin Client through the "Origin Help" link from the gear/cog pulldown menu next to your username on the upper right. They can confirm your account details, and issue a new code if necessary.
Here's solution guys.
Eğer Translator bir şey varsa direk olarak bana gelin. Google Translate'e yazmaın çünkü English ve Turkish'in dil olarak hiç bir alakası yok.