Selam arkadaşlar bu resimdeki SP1 Vistanın içinde deyilmi zaten
Arkadaşlar SP1 zaten Vistanın içinde deyilmi
Değil ne yazıkki. SP paketleri hep sonrada çıktığından entegre olarak gelmez ancak microsoft sonradan entegreli cd/ dvd satmaktadır.
temam teşekkürlerde kardeş onu yüklemeliyizmi ben Vistada yeniyim pek bilgim yok bu aynen XP SP3 gibi galiba deyilmi
senin yüklemeye çalıştığın service pack bile değil
chipte linklerini ara dostum sonra ağlarsın nasıl yanlış şeyi indirdim diye
bence ta kendisi 800MB nin üzerinde vay be siz ağladınızmıki hiç
Hayır.o vista sp1 değil waik.
Sp1 400-500 mb arası..
Teşekkürler saolun ama olmadı boşuna indirdik bana 64 biti lazım onu kabul etmedi
seherlerdeTeşekkürler saolun ama olmadı boşuna indirdik bana 64 biti lazım onu kabulİndirdiğiniz 64 bit olması lazım. sürüm notlarını kontrol etdiniz mi? 32 bit SP1 boyutu 543 mb tı.
üstteki arkadaşın verdiği yerden aynı yer aslında pekiyi nasıl anlarız SP1 yüklümü deyilmi
seherlerdeüstteki arkadaşın verdiği yerden aynı yer aslında pekiyi nasıl anlarız SP1 yüklümüArkadaşın verdiği 32 bit ve sizin indirdiğiniz o bile değil. Microsoft sp1 leri birde iso formatında otomatik yükleme seti olarak yayınlamıştı sizin indirdiğiniz 32 bit aik seti. Siz verdiğim 64 bit linkinden indirmelisiniz. Sp1 yüklü olup olmadığını bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikleri tıklayın. Yüklü ise açılan pencerede üst kısımda windows vista (ultimate- home pre.herneyse) altındada SP1 şeklinde yazar. Orada sp1 ibaresi yoksa yüklü değildir.
yüklü deyil kardeş saol yardımın için evet dediğinizi indiriyorum sizden birdaha bir şey rica etsem ben aradım taradım bulamadım benim yazıcıyı tanımıyor vista driverini bulamadım belki yardımcı olursunuz LexmarkX74X75 teşekkürler
seherlerdeyüklü deyil kardeş saol yardımın için evet dediğinizi indiriyorum sizden birdaha bir şey rica etsem ben aradım taradım bulamadım benim yazıcıyı tanımıyor vista driverini bulamadım belki yardımcı olursunuz LexmarkX74X75 teşekkühttp://downloads.lexmark.com/perl/downloads/downloads.cgiLinkte xp sürücüsü var lakin vista yok, xp sürücüsü vistaya uyum sağlayabilir belki ama, 64 bit vistaya uyum sağlayacağını pek zannetmem. Vista kendisi otomatik tanımıyormu. Tanıması gerekir, en azından eksra özelliklerini kullanamasanız dahi çıktı alabilmelisiniz.
ustat eline sağlık ama orda birşey bulup göremedim benim aradığım numarada yok driveri var bende kopyası onu tanımıyor