sabahten beri deniyorum bağlanmıyor ayarlar tamam şifrem doğru modemin arayüzünde kimlik tanımlama hatası veriyo telekom kullanıcı adı olayını felan mı değiştirdi?
Arkadaşlar ttnet te bi sorun mu var
Eskişehirde bölgesel bi sorun var galiba dün millette yokmuş bugünde bizde :D duyumlarıma göre portları mı ne yeniliyolarmış. şahsen 444 lü numarayı aramaya üşendim desem telefon benim üstüme olmayınca :D
ben de giremedim dün akşam aradım çok iyi ilgilendiler sağolsun düzeldi benimki ama genel bi sorun yokmuş
arkadaşlar sizde problem sizde problem yoksa ttnet den kaynaklanıyorsa ve 3 saati aşıyorsa bu bağlanma sorunu imzaladığınız sözleşmeye göre bu aşan süreleri geri ödemek zorunda takip edin ve müracat edin bırakmayın paranızı zaten düzgün bir hizmet vermiyorlar
sozleşmede ole bi madde hatırlamıom sende warsa taratıp koyabilirmisin buraya
5,33 olamsı lazım sanırım sözleşmeye iyi bakarsan bulabilirsin üzgünüm tarayıcı yokda ayrıca ben dün kullanmadığım saatlerin parasının iadesini istedim daha geri dönmediler.Ama sorun onlardan kaynaklanacak bunu unutmayın ve 3 saati aşacak
ttnetin kendisi sorun zaten kardeş
semih_ozyurtttnetten nefret eder oldum şimdi reklamlarda diyor gercek adsl fiyatı 14.99 diye yeni abonelere o zaman eski abonelerin suçu günahı ne 29 ytl ödüarkadaşım o işin kandırmacası eğer mikroskopik yazıları okursan modem almazsan üç ay,kablolu modem alırsan iki ay ,kablosuz modem alırsan 1 ay için geçerli fiyatlar onlar sonra 29 a devam