arkadaslar saka degil gercekten helal olsun dicem cunku cok zor birsey yapiyorum ama takildim
ben sql veritabaninmdaki videolari silverlight icinde gostericem ilk once asama olarak yaptiklarimi soyliyeyim
1. bir tane silverlight projesi actim
2.asp.net projesi actim
3.asp.net projemin propertiesinden silverlight i sectirdim yani silverlight asp.netin icinde calisicak
4.LinqToSql actim veritabanimi bagladim
5.WCF Service Olusturdum ve icine veritabani list seklinde yzdim bunda da sorun yok
6.Wcf Servicin icinden service icinde yazdigim listi metod olarak yazdim yani veritabvanina sorgulamami yazdim
7.mail.xaml icinde mediaelemtn koydum ve querystring ile yakaladigim id yi servicein icindeki veritabani baglantimin parametresi olan id ye esitledim yani query string den alan
8.artik tam bitiyor dedim videom bile clientbinin icine koydum ama sayfa acildiginda bos hata da yok hicbirsey de yok
9.video oynamadi :( S moralim bozuk arkadaslar yani resmen herseyi yaptim ama calismadi silverlight 5 verisyonunda calisiyorum herseyim silverlight 5 destekli tarayicilarim ama ben videoyu oynatamadim yapana hela olsun dicem