ne kız meselesiymiş arkadaş 5 sayfadır soluksuz pembe dizi gibi... sonu nereye varacak merakla bekliyoruz..ailecek geçtik monitörün karşısına dizi izler gibi çekirdek çitleye çitleye okuyoruz...
yalnız konu kısır döngü almaya başladı..o bana baktı ben ona bakar gibi yaptım sonra gözümü kaçırdım o gözünü kaçıramadı 2-3 kere baktı sonra hiç bakmadı falan fistan böyle gidiyor...
daha aksiyonlu sahneler bekliyoruz...
Arkadaşlar Yardım Kız Meselesi
bugünde yakaladım 5-6 kere bana facede küstüm dedi sen istedin bunu vs vs dedi
ve bugün daha önce çocuk çıkma teklifi etmiş buda kabul etmemiş onla ve 1-2 daha kızla el kızatmaca fln oynadılar çok sinir oldum abi ya napıcaz böyle :
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
173 mesaj
Haha bi testere sahnesi fena olmazdı :) el kızartmaca falan çocuk daha o kız o yaşta normaldir öyle davranışlar
ne kız meselesiymiş arkadaş 5 sayfadır soluksuz pembe dizi gibi... sonu nereye varacak merakla bekliyoruz..ailecek geçtik monitörün karşısına dizi izler gibi çekirdek çitleye çitleye okuyoruz...süper yorum iyi güldüm harbi
yalnız konu kısır döngü almaya başladı..o bana baktı ben ona bakar gibi yaptım sonra gözümü kaçırdım o gözünü kaçıramadı 2-3 kere baktı sonra hiç bakmadı falan fistan böyle gidiyor...
daha aksiyonlu sahneler bekliyoruz...