Arkadaşlar benim kullandığım bilgisayarda windows 7 starter var ama windows 7 yi pek beğenmiyorum kasıyo çünkü o yüzden xp ye dönmek istiyorum windows 7 ile xp yi aynı anda kullanmayı denedim daha kötü oldu benim indirdiğim xplerin keyi çalışmıyo etkinleştirme programıda kullanmak istemiyorum xp yi nasıl etkinleştirebilirim internetten etkinleştirmeyi denedim telefonla etkinleştir seçeneyide yok.. elinizde temiz xp ve ürün anahtarı varsa ... link atabilirmisiniz??...
Arkadaşlar Yardım Lütfen
Bilgisayarımın Özellikleri Şunlar :
intel pentium e2140 1,60 ghz
2gb kington ram
80 gb samsung hdd
Teşekkür ederim ama oda olmadı herhalda windows 7 son çare
zaten desteğin bitmesine az kalmış...
yarın 8 proya geçicem ama benim klavyem usb girşli ve windows 7 ye kadar destekliyor sorun çıkarırmı
80 gb hdd ve 2gb ram yeticekmi ? Ama ben Çok oyun oynayan birisi değilim ama çok müzik dinliyorum
size çok teşşekür ederim windows 8 i ilk defa deniycem arkadaşıma format attım ama hiç kullanmamıştım
zaten çok kullanmıyorum müzik dinliyorum film izliyorum fazla programda kullanmam 9 tane program var pcde
zaten 80 gb lık daha eklemeyi düşünüyorum elimde var
murat arkadaşım winbdows 8 i kurdum rahat kullanıyorum ama bir süre sonra dvd rom u görmüyor pc bu neden kaynalanıyor olabilir
win7 kurdum gene aynı sorun olsu xp de olmadı sonra 2 kere w8 kurdum yine aynı sorun
Win8'de dvd görmüyor diye eski bir sisteme geçilmez problemi çözmek için bişey aranır.
aida64den DVD modelini yazın ve firmware sürümünü yazın. Disk yönetiminden Bir resim al ve burda paylaş, DVD sürücünün Sürücü harfinin E: olduğundan emin ol Eğer E: değilse E: harfi ile değiştirip Değiştirdiğin isim hangi sürücüye gitti ise (çoğunlukla HDD birimlerinden birine gitmişdir.) O birimi doğru sürücü atayın.
dvd rom u gizlemiş pc gizlenmiş olarak gözüküyo hiç sürü harfide atanmamış gözüküyo
şu anda disk yöneticisine baktığımda hiç gözükmyor ama aygıt yöneticisinde gizlenmiş olarak gözüküyor
aida 64 de dvd yi görmüyor format attığımda görmüştü sonra kapattım açtığımda görmemeye başladı
etkinleştiriyorum gene aynı görüyor 10 dk sonra yine gidiyor