arkadaşlar hastane ortamında filtre programını delebilecek kaliteli programlar varmıdır.nette istediğimiz yere giremiyoruz da onun için.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar yardım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj
Hastane ortamında filtreyi delipte ne yapıcaksınızki?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,376 mesaj
mesela hangi programlarla filtre yapılıyor aynıca arkadaşın dedigi gibi Hastane ortamında filtreyi delipte ne yapıcaksınızki?
Son Düzenleme: waybe ~ 26 Şubat 2009 22:24
lazsangelarkadaşlar hastane ortamında filtre programını delebilecek kaliteli programlar varmıdır.nette istediğimiz yere giremiyoruz da onun için.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Bu istediğin bilgi forum kurallarına aykırı.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj
ARKADAŞLAR FORUM SİTELERİNE GİRMEK İÇİN VE TV KANALLARINI AÇABİLMEK İÇİN SORUYORUM.
bence yapman gereken tek şey eğer kullanıcı hesabın Admin yetkisi varsa o programın setup (kurulum) dosyasını indir. programı yeniden kur çok az sayıda programlar bu şekilde devre dışı kalabiliyor belki senin filtre programınında böyle bir zayıf yöntemi vardır bu yolla ismini veremeyeceğim 2 adet filtre programını devre dışı bıraktım(internet cafede).
Bir başka yöntem olarakda filtre programını görev yöneticisinin işlemler bölümünde sonlandırabilirsen daha kolay olur senin için.
Son Düzenleme: Mustafa Deniz ~ 04 Mart 2009 12:22