Laptop alacağımda ekran kartımın 2 gb olmasını istiyorum veya 2 gb ekran kartı laptop icin iyimi çok istiorm çünkü 2 gb :D 1 gb de olabilir. Alıcağım laptopun fiyatı max. 2000-2100 arkadaşlar bi yardımcı olursanız tavsiyelerinizi bekliyorum.
ARkadaşlar Yardımcı olursanız Sevinirim.
Asus N53SN serisi oyun bakımından iyi bir notebook tavsiye edebilirim.
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=54163 hafta sonları indirim yapıyorlar genellikle %18 kdv + world kartada %8 yapıyorlar yakala al ben suan kullanıyorum gayette memnunum performansından
Ekran kartının 32 gb rami olsada uçmaz merak etme.
ekran kartının boyutuna bakmamalısın boyut performans degildir.bunu unutmamalısın..2 gb lık kartlardan kat kat daha iyi performans alıyorum suan 1gb nvıdıa gt540m ile
Tmm işte kardeşim :D söyLeyin biLéLim Sonynin war i52430 1 qb ekran kartı 4 qb ram
Ekran kartlarında bit ve de hızı önemlidir 1 ve yahut 2 gb olayını raminiz 2 ve üstüyse zaten gerek kalmıyor , bu yüzden işi bilen birisine danışın.
arkadaşım ekran kartında 1gb 2gb gibi şeyler sadece satışa yöneliktir. önemli olan ekran kartının motorudur. alacağın bilg. ekran kartının markası-modeli-sınıfı önemlidir. istersen bi arat 1gb olup 100-500 dolar arasında bir sürü kart var. aynı şekilde 2gb olup 1gb den ucuz ekran kartıda var. oyun oynayacaksan git büyük ekranlı masaüstü al.