Arkadaşlar biri adsl 8mbite kadar 15 gb sınırsız kullanıyorum ama ben nasıl yaptıysam bi dalgınlıkla 45 ila 49 gb arası dowloand yaptım aklım neredeydi bilmiyorum airties sayacımda ise 82 gb dowloand yapılmış gösteriyo ama bunun imkanı yok yani hiç bi türlü imkansız çünkü diyer aylardada gelen veri 25gb gösteriyordu ama 49 tl para ödedim resimle göstermek gerekirse
Arkadaşlar eğer gözüken doğru ise 600-700 tl para ödiyeceğim ve peder ewlatlıktan reddedicek bunun yanlış olma ihtimali varmı daha önceden yardımcı biriyi arayıp sorduğumda 7.5 gb kullanılmış yani geçmemişsiniz kotayı dedi bu konuşmada dündü internetten biraz bakındım ve sayacı farkettim sayaçtada resimde gözüktüğü gibi bi bilgi verildi bende jetfatura şifremi babamın üstüne kayıtlı olduğu için ondan habersiz alamıyorum ve bana yardımcı olup kotam hakkında bilgi veren kişi bu gün aradım ve tekrar kotamı öğrenmek istiyorum dediğimde yardımcı olamıcağını internetten jetfatura sisteminden öğrenebilirsin diye konuyu hiza etti bunların böle konuşması hangi akla hizmet hayla anlamış deilim
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim İşallah bi açıklaması bulunur