BENIM PC IMDE BU OYUNLARDAN KASMADAN AKICI OYNAYABileCEKLERIM NELER HANGILERINI ALMALIYIM VEDE ENGUZELL HANGILERI NOT KAC DVD OLDUKLARINIDA YAZARSANIZ
1 MİRRORS EDGE
2 CRAYSİS 2
3 GEARS OF WAR
4 PES 2009
5 BURNOUT PARADISE
6 TUROK
7 Silent Hill 5:Homecoming
BUNLARDAN 2 3 TANESINI ELEMELEYIM SİZCE HANGISI ELENMELI SISTEMIMDE KASMIYACAK OYUNLAR KALSIN LUTFEN
SİSTEMIM
CORE2 DUO E 6750 2.66
2 GB DDR2 800 KINGSTON
512 MB DDR3 ATI HD 4670
SAMSUNG 320 GB SATA 2 HDD
WISTA ULTIMATE 32 BIT
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
ARKADSLAR BU OYUNLAR İÇİNDEN HANGILERINI SECMELIYI
crysis serisi,call of duty4-5,pes2009,araba yarışı olarak nfs undercover yada grid tavsiye ederim.elindeki sistem grafik ayarlarını çok yukarı çekmediğin sürece hepsini rahat rahat oynatır....
pes 2009 ile burnout paradiseyi oynadım tavsiye ederim al onları kasma yapmaz.
zayedkardeş tam emin değilim ama crysis 2 yüksek ayarda kasma yapar MİRRORS EDGE aynı sorunu verir...arkadslar bu craysısı ve mırrors edgeyı kac çözunurlukte oynarsam kasmaz
1 MİRRORS EDGE
2 CRAYSİS 2
3 GEARS OF WAR
4 PES 2009
5 BURNOUT PARADISE
kendin denesene oyunları yükle zaten hepsini kaldıracağından şüphen olmasın ekran kartını ati tool ile biraz overclock yaparsın oyuna girip en akıcı hissettiğin seviyeye çekersin biz sana en düşüğe al desek sadece o ayarda oynamayacaksın ya hadi kolay gelsin hile yapıyım deme trainer kullanma
CRAYSİS 2 bence güzel değil. 1 i çok güzeldi. zaten gerçek CRAYSİS 2 değil o oyun motorunu alıp başkaları yapmış taklit yani. gerçek CRAYSİS 2 ye daha var.
MİRRORS EDGE yi ben merak ediyorum sınavlar bitsin alıcam.
BURNOUT PARADISE güzel bi araba yarışı. o tarz oyunları seviyorsan tavsiye ederim.
erdem barışkendin denesene oyunları yükle zaten hepsini kaldıracağından şüphen olmasın ekran kartını ati tool ile biraz overclock yaparsın oyuna girip en akıcı hissettiğin seviyeye çekersin biz sana en düşüğe al desek sadece o ayarda oynamayacaksın ya hadi kolay gelsin hile yapıyım deme trainerBence arkadaşın dediği gibi Overclock yapma o biraz tehlikeli evet işlemci hızını oldukça arttırıyor ama bir sorun olursada güme gider.Öncelikle kasanın her tarafına fan taktırman lazım :D:D sen en iyisi oynayabildiklerini oyna
derttüccaarıBENIM PC IMDE BU OYUNLARDAN KASMADAN AKICI OYNAYABileCEKLERIM NELER HANGILERINI ALMALIYIM VEDE ENGUZELL HANGILERI NOT KAC DVD OLDUKLARINIDA YAZARSANIZVallahi hepsinin minumum özelliklerini hatırlayamıyorum.Baksana netten oyunların sistem gereksinimlerine örn: crysis requirements system diye arat google'a büssürü sonuç çıkar karşına
1 MİRRORS EDGE
2 CRAYSİS 2
3 GEARS OF WAR
4 PES 2009
5 BURNOUT PARADISE
6 TUROK
7 Silent Hill 5:Homecoming
BUNLARDAN 2 3 TANESINI ELEMELEYIM SİZCE HANGISI ELENMELI SISTEMIMDE KASMIYACAK OYUNLAR KALSIN LUTFEN
SİSTEMIM
CORE2 DUO E 6750 2.66
2 GB DDR2 800 KINGSTON
512 MB DDR3 ATI HD 4670
SAMSUNG 320 GB SATA 2 HDD
WISTA ULTIMATE 32 BIT
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Mirrors edgeyi bitiren biri olarak kesinlikle oynamanı tavsiye ederim crysise gelince öyle çok anım şanım degil kurmanı tavsiye etmem hemen bitti oyun ban cok kısa geldi seneryo gears of wardı arkadaşımda oynadım pek hoşuam gıtmedı PES2009 güzel burnout paradise güzel zevkli bi oyun turok ve sılent hill i oynamadım onlar hakkınxa yorum yapmıcam