format attım yine olmuyo ltfn yardım aclll nolur hadiiiiiiiiiiiiii noldiiir yardım çok iyi bilen varsa yardımmmm???????????????????????????????
arkadşlr bildisayarda herşey bozuq?
- 1
- 2
sinirimi sonra atacağım
böyle diyenlere hep şunu demişimdir
"6 senedir bilgisaylarla ilgilenirim sen bir soruyla hepsini sildin attın" ve ne yazıkki piyasada senin gibilerden çok var :( bilgisayarı o kadar basite indirdin ki şu cümleyle. Hadi bunu yaptın;
niye kurallar bölümünü okumuyorsun orda kurallar bölümü var, yok mu var hayır olmasa da senin zekan yokmu var niye böyle yazıyorsun senin türkçen yok mu sen almanmısın
ama biz gene de adabımızı takınıyoruz umrumda olmayacak şey için yardım ediyoruz aslında yardım etmememiz lazım 6 yıldır bilgisayarla ilgilenmemizin nedeni elalemin birinin gelip saçma soru sorması değil aç oku öğren
Problemini tam olarak açabilir misin nasıl bozuldu
Sana cevap falan yok kardeş "bozuq" ne ben bilmiyorum.Ayrıca şu liseli ergen kızlar gibi elin tuşda basılı kalınca daha mı etkili oluyor?
Furko kardeşim en basit yolunu anlatayım. Eğer win7 ise bilgisayarı alırken sana CD vermeleri lazım
üzerinde "Ürün kurtarma diski" yazılı CD'yi bilgisayar açıkken CD-Rom'a tak.
Az kurcalarsan çözersin türkçe zaten.
Bilgisayar XP'se ve elinde CD yoksa Bios ayarı felan yapman lazım en kolayından bilgisayar hastanesine götür.
Ayrıyetten ;
xNiqhTBLueSx
AimLeSS
tBox
Sizi kınıyorum herkez anasının karnından format atmayı bilerek çıkmadı.
@Reaksiyon
Sorun arkadaşın format atmayı bilmemesi değil, kullandığı Türkçe. Böyle bir Türkçe yok. Ayrıca hiçbir ek bilgi bişey yok bi tekrar okurmusun @furko'nun yazdığını. Biz kahin miyiz?
Furko kardeşim en basit yolunu anlatayım. Eğer win7 ise bilgisayarı alırken sana CD vermeleri lazımYerin dibine girdim inanamazsın varya,ben adamın Türkçe sini eleştiriyorum anasının karnından format atmayı bilmeyerek doğmasada,okula gidiyorsa,bu ülkede yaşıyorsa adam gibi kullansın dilini ileriki nesilde zaten alfabemize q,w,x ve büyüklü küçüklü yazma eklenirse bilin ki bunu yapan insanların sayesinde olur.
Bilgisayar XP'se ve elinde CD yoksa Bios ayarı felan yapman lazım en kolayından bilgisayar hastanesine götür.Ayrıyetten ;
xNiqhTBLueSx
AimLeSS
tBox
Sorun arkadaşın format atmayı bilmemesi değil, kullandığı Türkçe. Böyle bir Türkçe yok. Ayrıca hiçbir ek bilgi bişey yok bi tekrar okurmusun @furko'nun yazdığını. Biz kahin miyiz?O konuda haklısınız türkçeyi mahfetmiş, ama tBox'un yazdığı ilk cümleyi birdaha okumanı tavsiye ederim.
Çünkü ben okuyarak yanıt verdim.
Bkz :
"6 senedir bilgisaylarla ilgilenirim sen bir soruyla hepsini sildin attın" ve ne yazıkki piyasada senin gibilerden çok var :( bilgisayarı o kadar basite indirdin ki şu cümleyle.
Yerin dibine girdim inanamazsın varya,ben adamın Türkçe sini eleştiriyorum anasının karnından format atmayı bilmeyerek doğmasada,okula gidiyorsa,bu ülkede yaşıyorsa adam gibi kullansın dilini ileriki nesilde zaten alfabemize q,w,x ve büyüklü küçüklü yazma eklenirse bilin ki bunu yapan insanların sayesinde olur.xNiqhTBLueSx bu nick bu yanıtı vermen cidden büyük başarı.
Ben tartışma yaşanmasını istemiyorum lütfen konuyu kapatalım.
xNiqhTBLueSx bu nick bu yanıtı vermen cidden büyük başarı.Kardeşim tartışmaya zaten gerek yok senlede bi derdim sıkıntımda yok ben sadece genelleme yaptım bu tip insanlar hakkında yazdım kendi şahsına bişey demedim.Yanlış anladıysan ben kendi adıma özür diliyorum.
Ben tartışma yaşanmasını istemiyorum lütfen konuyu kapatalım.
format attım yine olmuyo ltfn yardım aclll nolur hadiiiiiiiiiiiiii noldiiir yardım çok iyi bilen varsa yardımmmm???????????????????????????????şİMDİiaiii forrokkkkoko billaigisayrınsının markakasasını yazasazzzzzzzzzzazzz sonradanaznaZ ÖZELLiidlkeklerieniz yazmnannznazzz bizlxlde sananass yaeaeudim ci olallalanclom.Hadiiiiiii çabukkkkk yazzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????
Bana diyorsan ona göre konuşayım.Sana diyeceğini zannetmiyorum ama esprini beğendim gerçi okumak zaman aldı ama :D@Reaksiyon seni anlıyorum vbenim de diyeceğim şey şudur Her sorunun bir çözümü vardır eğer sorunu bilmessen çözümü nasıl üreteceksin ? Ben oraya tam olarak sorunu yazmasını istedim son cümleylede bunu destekledim ama arkadaşın bizi tınladığı yok anlaşılan
Böyle konu açanlar yüzünden Türkçeyide unuttuk.Hayır tecüme etmeye kalktınmı yarım saat sürüyor.
Bakın google ile ingilizceye bile çeviremedim.Hangi halfler çevrilmiyor görün.
"I threw the format still help olmuyo aclll ltfn nolur noldiiirhadiiiiiiiiiiiiii help if you have a very well known yardımmmm???????????????????????????????"
Koskoca google bile bu adamı anlamıyorsa ben nasıl anlıcam.
Hayır bu adam yarın öbür gün Türk sitelerinde anlaşılmadıgı için yabancı sitelerde kendine yanıt bulmaya çalışırsa bu bu adamın hali nolucak.
İşte bu gibi çocukların sonu.Bu çocukta klavyeyi sevmyor.Ogame oynarken filoları patlıyor bakın şu tipe.
http://video.google.com/videoplay?docid=-3078559253896129876
[googlevideo]-3078559253896129876[/googlevideo] bigisayar başında kafayı yemek istemiyorsanız ogame de filolarınızı iyi takip edin.Sonunuz bu çocuk gibi olmasın ::)::):):):):):):)::) Hayret Chip in video su çalıştı.Kıyamet kopacak.
Furko kardeşim en basit yolunu anlatayım. Eğer win7 ise bilgisayarı alırken sana CD vermeleri lazımherkes anasının karnından format atmayı öğrenipte çıkmadı ama böyle konumu olur sokak dilencisi gibi yalvarıyor insan adam gibi başlık koyar yazar misal sorun
Bilgisayar XP'se ve elinde CD yoksa Bios ayarı felan yapman lazım en kolayından bilgisayar hastanesine götür.Ayrıyetten ;
xNiqhTBLueSx
AimLeSS
tBox
arkadaşlar bilgisayarımda anormal olaylar başgösterdi sebebi ne olabilir sorunları ayrıntılarıyla verir sorunu tam anlatır (bilen birileri mutlaka yardım eder forumun amacı nedir sizce ? ama bu yardım istememiş resmen yalvarmış adam sorunu anlatmamış ...
sen doktora gittiğinde doktor şuram ağrıyor dediğinde doktor neren evladım demiyormu forum kurallarını okuyunuz rica....
kusur konuyu böyle açanda....
..........................
format attım yine olmuyo ne olmuyor ? yardım acil ne olur neye göre yardım edeceğiz bilen varmı ?noldiiir bunun anlamı ne? çok iyi bilen varsa neyi bileceğizki ne işletim sistemi yazmış ne sistem özellikleri nede sorunu açıklamış neye göre yardım edeceğiz ?(format attım yine olmuyo ltfn yardım aclll nolur hadiiiiiiiiiiiiii noldiiir yardım çok iyi bilen varsa yardımmmm???????????????????????????????) konu başlığı faul konu ise tam penaltılık :D
enes_7 nin yoruma katılıyorum...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (224023) ~ 04 Ekim 2011 06:53
- 1
- 2